"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Ετοιμάζουν φιέστα αποπροσανατολισμού!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

leoforeio 3

Ο κόσμος καίγεται (χάνει σπίτια, συντάξεις, δουλειές) και η Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου χτενίζεται και ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της!Μανούλα στα επικοινωνιακά τρυκ και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών, που τον ανήγαγε σε επιστήμη, κουβαλάει τώρα στα Τρίκαλα και τον Υφυπουργό Σγουρίδη για να εγκαινιάσουν μαζί το ανεκδιήγητο πείραμα του «λεωφορείου χωρίς οδηγό»! ‘Άλλο που δεν ήθελε η κυβέρνηση, για να αποσπασθεί το πόπολο, έστω για μια στιγμή, απ’ την καταιγίδα των μέτρων που ρίχνουν ασταμάτητα στο κεφάλι του οι ενωμένες δυνάμεις των μνημονιακών!

     Παπαστεργίου και Σγουρίδης ετοιμάζονται στη φιέστα της Τρίτης να μοιράσουν χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς Τρικαλινούς.

Οι Τρικαλινοί όμως δεν τσιμπάνε! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν το πρόγραμμα του «λεωφορείου χωρίς οδηγό» άχρηστο και επιβαρυντικό για την πόλη. Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους (ειδικές λεωφορειολωρίδες, κορίνες, φανάρια στο οδόστρωμα, στένεμα δρόμων κ.λπ.) για τη διέλευση των πειραματικών λεωφορείων έχουν δημιουργήσει πρωτοφανή συμφόρηση, κινδύνους για ατυχήματα και αναστάτωση σ’ όλο τον κόσμο.

         Ο θυμός, η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου για το «πείραμα» είναι ολοφάνερη. Τα πειράματα δεν γίνονται στο κέντρο των πόλεων!

         ΚΑΛΟΥΜΕ τη Δημοτική Αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο –που 1,5 χρόνο τώρα δεν ασχολήθηκε ούτε με το πιο μικρό απ’ τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και της πόλης! – να σταματήσουν να παίζουν με τα νεύρα των Τρικαλινών, να διακόψουν αμέσως το ανεκδιήγητο «πείραμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό», να άρουν τις αυθαίρετες παρεμβάσεις στην πόλη και να αποκαταστήσουν αμέσως την ομαλή κυκλοφορία στην πόλη μας.

          Κι ας το ξέρουν: η υπομονή των πολιτών μπροστά στο φατσιμάρε των αρχόντων, την αδιαφορία και την κοροϊδία κάποτε τελειώνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης