"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Μόνο η λαική εξέγερση τώρα!, μας σώζει. Την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κυβέρνηση δεν χάνει την ευκαιρία να διαβεβαιώνει τους δανειστές πως με ταχύτητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα θα υλοποιήσει πλήρως και εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το τρίτο Μνημόνιο.

Ακούγοντας αυτά μας πιάνει ανατριχίλα!

Τσεκούρεμα των συντάξεων και ουσιαστική διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, άγρια νέα φορολεηλασία του λαού, προετοιμασία για μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών, καταστημάτων, αγροτεμαχίων, νέο κύμα λουκέτων, καταστροφή της αγροτιάς και νέο κύμα ανεργίας είναι τα μετεκλογικά δώρα της κυβέρνησης Τσίπρα με την ολόπλευρη στήριξη της ψευδοαντιπολίτευσης της Βουλής. Δυστυχώς οι χειρότερες των προβλέψεών μας, από τα χρόνια 2010 και 2011 ακόμα, επιβεβαιώνονται σήμερα κατά 100%.

Ολόκληρο το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα είναι στημένο και ναρκοθετημένο για τον λαό. Οι εκλογές έχουν καταντήσει χωρίς διακύβευμα και γίνονται όχι για να αποφασίσει ο λαός πρόγραμμα και πολιτικές, αλλά για να εγκρίνει προαποφασισμένες και προειλημμένες πολιτικές από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες του. Στις τελευταίες εκλογές κληθήκαμε για να επικυρώσουμε το σχεδόν ομοφώνως (!) ψηφισμένο απ’ τη Βουλή 3ο Μνημόνιο!! Και το «εγκρίναμε»!!!

Οι εκλογές όχι μόνο αποδείχτηκαν άχρηστες, αλλά και βλαπτικές για τον λαό! Εκεί έφτασαν τα πράγματα πια στην Ελλάδα! Η λαίλαπα κατά του λαού δεν σταματά. Είναι οδοστρωτήρας! Μόνο η λαική εξέγερση τώρα!, μας σώζει. Την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα!

Καλούμε κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή, που νιώθει ακόμα ζωντανός και έχει αδούλωτο φρόνημα, στη σημερινή μας συγκέντρωση στις 8.30 το βράδυ  συγκέντρωση στο καφέ «Ληθαίο» (πρώην ΚΤΕΛ-παραποταμίως).

Ο αγώνας συνεχίζεται και εντείνεται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης