"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Με δόσεις οι οφειλές προς την ΔΕΥΑΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων, βάσει ενημέρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κάνει γνωστό στους δημότες και πολίτες, ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα, με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς του Δήμους και τα Νομικά τους Πρόσωπα. Αυτό προβλέπεται σε σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός κ. Αργύρης Ντινόπουλος και ψηφίστηκε στη Βουλή.
Η αίτηση θα υποβάλλεται στην αρμόδια Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου (στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρικκαίων) μέχρι τις 13.30 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από είκοσι τέσσερις (24) έως εκατό (100), ανάλογα με το ύψος του οφειλόμενου ποσού, το οποίο θα απαλλάσσεται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις, αν εξοφληθεί εφάπαξ.
Στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εντάσσονται και όσες οφειλές βεβαιώθηκαν μέχρι 30 Οκτωβρίου 2014. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να ενταχθούν σε αυτό το πλαίσιο και οι παλαιότερες οφειλές, δηλαδή πριν από την 1-1-2010.
Επίσης, ανάλογη ρύθμιση ισχύει και για τις οφειλές στη ΔΕΥΑΤ. Η ρύθμιση αυτή αφορά σε οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι 30-9-2014. Η σχετική αίτηση θα υποβάλλεται μέχρι 14-11-2014 και ώρα 13.00 στα γραφεία της, Ασκληπιού 35. Με σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η ΔΕΑΥΤ θα καθορίζει και τον αριθμό των δόσεων ανάλογα με το ποσό της οφειλής, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.
Η αίτηση θα αφορά σε υπαγωγή σε διακανονισμό ληξιπρόθεσμων οφειλών, ανάλογα με το ύψος των οποίων θα αποφασίζεται ο αριθμός των δόσεων με μέγιστο αριθμό δόσεων τις 40 και ελάχιστο ποσό καταβολής τα 40 ευρώ.

 

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης