"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

mpeos

Σε άγρια κόντρα ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τις καθαρίστριες σχολείων εξελίχθηκε η σημερινή ενημερωτική συνάντηση που συγκάλεσε ο ίδιος, προκειμένου να ζητήσει επέκταση της εργασίας τους σε περισσότερες σχολικές μονάδες, ώστε να αναπληρώσουν έτσι την περικοπή στις αποδοχές τους από το υπουργείο Παιδείας κατά 10%.


Οι συμβασιούχες καθαρίστριες αντέδρασαν στην πρόταση και όπως κατήγγειλαν ο Αχ. Μπέος καταφέρθηκε εναντίον τους με προσβολές και ύβρεις, φθάνοντας στο σημείο να τις αποκαλέσει «καρ….λες».
Σημειώνεται ότι στα σχολεία του Δήμου Βόλου απασχολούνται 130 συμβασιούχες καθαρίστριες, οι οποίες ωστόσο δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών στο σύνολό τους.
Σύμφωνα με δηλώσεις της Προέδρου του Σωματείου Καθαριστριών Δέσποινας Κουρτέση, ο Αχ. Μπέος επιτέθηκε στην ίδια προσωπικά όταν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πήρε το λόγο για να υπερασπιστεί τα μέλη του Σωματείου. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Τσαλούχας, γεγονός που εξόργισε τον Αχ. Μπέο. «Να πάτε στο ΠΑΜΕ να σας δώσει το 10%», είπε και άρχισε να μιλά απαξιωτικά στις καθαρίστριες που αποχώρησαν από την αίθουσα.
«Αυτός γιατί έφερε στη συνάντηση και τον μπράβο του», αναρωτήθηκε η κ. Κουρτέση, ενώ η Μ. Πλαγερά, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Καθαριστριών σημείωσε: «Μετά, μας λέει ότι η μητέρα του ήταν καθαρίστρια. Θα έπρεπε να σέβεται τόσες γυναίκες που μοχθούν για 200 €».

ΦΙΛΟΙ ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης