"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ Τρικάλων για τα 50 χρόνια από τη χούντα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη , η πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε Τρικάλων του ΚΚΕ με θέμα: 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967-Εκτιμήσεις και συμπεράσματα.

Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση της έκδοσης φέτος που είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 και την εγκαθίδρυση της στρατιωτικής δικτατορίας που κράτησε 7 χρόνια μέχρι το 1974.

Εμφάνιση 1.jpg

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Μαρία Γαβαλά , η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ όπου μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Πενήντα χρόνια μετά την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας, στις 21 Απρίλη  1967, οι οργανώσεις του ΚΚΕ σ’ όλη την Ελλάδα, τιμάμε τους αγώνες του λαού, τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των αγωνιστών, των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Τιμάμε την προσφορά όλων των αντρών και γυναικών που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, υπέστησαν βασανιστήρια και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην πάλη κατά της δικτατορίας.

Τιμάμε στα Τρίκαλα τους κομμουνιστές και άλλους προοδευτικούς αγωνιστές που βγήκαν στο δρόμο και διαδήλωσαν την πρώτη και τη δεύτερη μέρα του πραξικοπήματος.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης