"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Με επιτυχία οι πτυχιακές εξετάσεις στο “Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» οι Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών, Τμήματος Ειδικού Αρμονίας, θερινής περιόδου 2016-17, στις 28 και 29 Ιουνίου, ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) με αριθμό απόφασης 136851/3607/1639/1213/26-06-17και η οποία αποτελείτο από τους: Κασιώλα Αναστασία, Διευθύντρια του Ωδείουως πρόεδρο,Τσούβα Μαρκέλλα, Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος, Παπαζαρή Αθανάσιο, πρ. διδάσκοντα στο Τ.Μ.Σ. του Α.Π.Θ. ως μέλος, Κυριακόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος,και  Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών ως μέλος. Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού παρέστη ο κ. Κωτούλας  Απόστολος, Καθηγητής του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Με επιτυχία οι πτυχιακές εξετάσεις στο “Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα”

Οι επιτυχόντες σπουδαστές έλαβαν:
Δούμας Βλάσιος τουΆγγελου,ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΜπαλατσούκαΜαρίατουΣωτηρίου,ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΜπαντήΔήμητρατουΑθανασίου,ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΜπάρδαΕμμέλειατουΔημητρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΜπάρδαςΒησσαρίωντουΔημητρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΝικάκηΡοδάνθητουΓεωργίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
ΡάκοςΑθανάσιοςτουΣωτηρίου, ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ
Οι επιτυχόντες σπουδαστές φοίτησαν στις τάξεις των καθηγητών κ. Αναστασίας Κασιώλα, Διευθύντριας του Ωδείου και Καθηγήτριας Ανωτ. Θεωρητικών, κ. Μαρκέλλας Τσούβα-Κασιώλα, Καθηγήτριας Ανωτ. Θεωρητικών και Δ/ντριας Σπουδών του Ωδείου, κ. Παύλου Σπυρόπουλου, Καθηγητή Ανωτ. Θεωρητικών του Ωδείου.
Όλοι οι αποφοιτήσαντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Τρικάλων, της Ορχήστρας Εγχόρδων, της Νεανικής Χορωδίας, της Χορωδίας Δωματίου “Kasiola Voices” και της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων A. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων»,έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος συναυλιών.
Τα μέλη της επιτροπής, μετά το τέλος των εξετάσεων, συνεχάρησαν τους σπουδαστές για την άριστη απόδοση, καθώς επίσης τους ειδικούς καθηγητές και τη διεύθυνση του Ωδείου για τις άψογες διαδικασίες εξετάσεων,εξαίροντας το επίπεδο της μουσικής εκπαίδευσης που παρέχεται στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης