"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Με Καλαμπακιώτικη υπογραφή το υπέροχο Delfino Blu στην Κέρκυρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Delfino Blu είναι ένα  πολυτελές ξενοδοχείο που θα σας μαγέψει με την ομορφιά της απλότητας του.

Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.

Παγκόσμια διάκριση για  το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa  του Kαλαμπακιώτη Κώστα Παπανικολάου

Το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa στην Κέρκυρα, ιδιοκτησίας του γνωστού Καλαμπακιώτη, Κωνσταντίνου Παπανικολάου έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα πολλές παγκόσμιες διακρίσεις . 

Έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την αισθητική, και συνδυάζει την Κερκυραϊκή παράδοση με την σύγχρονη πραγματικότητα.

Είναι ένας χώρος που προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας μακριά από τους ρυθμούς της κοσμοπολίτικης Κέρκυρας αλλά και πολύ κοντά στην έντονη νυχτερινή ζωή του Σιδαρίου.

Αποτελείται από 12 Διαμερίσματα και 3 Σουίτες (η μία από τις τρεις είναι για τη Γαμήλια Νύχτα). Διαθέτει 2 πισίνες (η μία παιδική), 1 εστιατόριο, ένα Pool Bar και Beach Bar – Restaurant και Παροχές Spa & Wellness.

Στο «a la Carte» εστιατόριο ΚΟΧΥΛΙ, μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών σε μία ανοιχτή βεράντα με θέα το ηλιοβασίλεμα και τα Διαπόντια νησιά.

Ενώ βρίσκεστε στο «Mango» beach bar, μπορείτε να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά, να απολαύσετε με ‘Latin’ μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς και να επιλέξετε ελληνικές νοστιμιές.

Στο pool bar, δίπλα στην πισίνα και κάτω από βραχώδεις καταρράκτες, μπορείτε να γευτείτε δροσιστικά ποτά, κοκτέιλ και σαμπάνιες και ελαφριά σνακ καθώς χαλαρώνετε με την μουσική.

Το χωριό Άγιος Στέφανος βρίσκεται βορειοδυτικά της Πόλης της Κέρκυρας, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ομώνυμου ακρωτηρίου και στέκει αντίκρυ από τα διαπόντια Νησιά (Οθωνοί, Ερείκουσα και Μαθράκι).
Η παραλία του Αγίου Στεφάνου με την χρυσή Άμμο και τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά, είναι μεγάλη και ρηχή, θεωρείται πολύ ασφαλής και προσφέρεται περισσότερο για οικογένειες και παιδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης