"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία οι διπλωματικές εξετάσεις του «Ωδείου Τρίκαλων Α. Κασιώλα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων οι Διπλωματικές Εξετάσεις Βιολιού του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 269805/6627/2005/1193/01-07-20 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.), και η οποία αποτελείτο από τους:

1.  Κασιώλα Αναστασία, διευθύντρια του Ωδείου και πρόεδρο της επιτροπής,

2.  Lee Jung Eun, καθηγήτρια Βιολιού στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» και Κ.Ω.Θ., πολυβραβευθείσα, μεταξύ άλλων με το “Citizen’s Prize in Arts” (Σεούλ, Ν. Κορέα),

3.  Ζαχαρούδη Γεώργιο, καθηγητή Βιολιού, μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Όπερας του Γκρατς (Αυστρία), 

4.  Κανδυλίδη Γιώργο, καθηγητή Βιολιού, μέλος (Α΄ βιολιά) της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.),

5.  Σκίμπα Γεώργιο, καθηγητή Βιολιού, μέλη της επιτροπής.

Ως εκπρόσωπος του ΥΠ.ΠΟ.Α. ορίστηκε ο κ. Α. Κωτούλας. 

Με μεγάλη επιτυχία οι διπλωματικές εξετάσεις του «Ωδείου Τρίκαλων Α. Κασιώλα»

O σπουδαστής Βιολιού του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», Αθανάσιος Ράκος του Σωτηρίου (τάξη καθηγήτριας Dr. Jung Eun Lee), έλαβε ΔΙΠΛΩΜΑ ΒΙΟΛΙΟΥ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ. 

Ο επιτυχών ερμήνευσε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σε έργα των J. S. Bach, N. Paganini, W. A. Mozart, H. Wieniawski, Γ. Κωνσταντινίδη, M. Bruch, και χειροκροτήθηκε θερμά από επιτροπή και ακροατήριο. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Νίκος Ζαφρανάς, συνεργάτης του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.

Ο Αθ. Ράκος σπούδασε στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» επίσης Ανώτερα Θεωρητικά λαμβάνοντας με άριστα πτυχίο Ειδ. Αρμονίας. Φοίτησε επίσης στο Τμήμα Προετοιμασίας του Ωδείου για την εισαγωγή στα πανεπιστημιακά μουσικά τμήματα και εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αριστεύοντας στα ειδικά μαθήματα.

Ως μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Ορχήστρας Εγχόρδων, της Χορωδίας Νέων, της Χορωδίας Δωματίου του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», και της «Χορωδίας Τρικάλων», συμμετείχε σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την προετοιμασία των υπεύθυνων καθηγητών του Ωδείου, συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στον 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου G. Bachauer, λαμβάνοντας Β΄ βραβείο, στο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου – Λεωνίδας Καβάκος 2018, στη 10η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας, στην 7th St. George International Music Academy, στις Internationale MusikTage Bad Leonfelden 2017 και 2018 στην Αυστρία, στο πρόγραμμα του «κύκλου εκδηλώσεων για νέους σολίστες» 2019 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ τον Αύγουστο 2019 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στα Master Classes & Orchestra του Aurora Music Festival στην Στοκχόλμη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης