"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Με τον Μητροπολίτη τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομο συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας και ο αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Φαλτάκας.
Στη συνάντηση η οποία έγινε παρουσία του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, π. Λάμπρου Κολώνα οι δυο άντρες εκπροσωπώντας τους εμπόρους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, εξέθεσαν στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο την ανησυχία τους για την προώθηση Νομοσχεδίου που θα καταργεί ουσιαστικά την επίσημη Κυριακάτικη αργία, καθώς θα επιτρέπει τη λειτουργία των καταστημάτων τριάντα δύο (32) Κυριακές το χρόνο, με στόχο την πλήρη απελευθέρωσή τους.
Οι κ.κ.  Μπλουγούρας,  Φαλτάκας έθεσαν υπ’ όψιν του Σεβασμιωτάτου την επίσημη αντίδραση του συνόλου του εμπορικού κόσμου της χώρας, καθώς οι τζίροι στα καταστήματα μειώνονται συνεχώς, θέσεις εργασίας χάνονται και η λειτουργία και τις Κυριακές θα είναι η αρχή του τέλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τόνισαν τέλος προς τον κ. Χρυσόστομο ότι βάλλεται ευθέως και η Χριστιανική τους πίστη καθώς «ούτε οι έμποροι, ούτε οι υπάλληλοι θα μπορούμε πλέον να συμμετέχουμε στις Κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης