"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ προς τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

syllogos gynaikon

Σε συνέχεια των δράσεων συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της   Ο.Γ.Ε., πραγματοποίησε με επιτυχία, συνάντηση-σύσκεψη με τις γυναίκες των εργαζόμενων και αντιπροσωπία της επιτροπής αγώνα.

Εκφράζοντας  προβληματισμούς  για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι άντρες τους στον εργασιακό τους χώρο(μείωση μισθών, κατάργηση επιδομάτων, ανθυγιεινών, πίεση από τη διοίκηση για υπογραφή ατομικών συμβάσεων υπό το φόβο της απόλυσης) αλλά και με την αγωνιστική τους αισιοδοξία, οι γυναίκες των εργαζόμενων είναι αποφασισμένες να σταθούν στο πλευρό των συντρόφων τους στο δίκαιο αγώνα που δίνουν.

Είναι άλλωστε ξεκάθαρο ότι και σε αυτήν την περίπτωση, η διοίκηση του εργοστασίου κάνει πράξη  τους αντεργατικούς νόμους που ψήφησαν και διατηρούν όλες οι κυβερνήσεις έως σήμερα. Πρόκειται για αποφάσεις που καταστρέφουν τις ζωές των εργαζόμενων και των οικογενειών τους γι αυτό και καταλήγουν στην οργάνωση της πάλης τους ως μόνο μέσο  διεξόδου από τα δεσμά που μας θέλουν σύγχρονους δούλους.

 Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η περεταίρω δράση των γυναικών. Ο σύλλογος γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ο.Γ.Ε. παραμένει στο πλευρό τους στηρίζοντας τον αγώνα τους στο πλευρό των συντρόφων τους,τον δικό τους αγώνα κάνοντας για ακόμα μια φορά πράξη το σύνθημα το 11ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.)

«Καμία μόνη της!

Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας !»

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων

(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης