"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Μητσοτάκης: Προκαλώ τον Τσίπρα να πάμε σε εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το «γάντι» των εκλογών πέταξε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα πράγματα νομίζω πως είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εννοούν τα όσα υποκριτικά διαλαλούν, ας δοκιμαστούν. Αν θεωρούν ότι “μνημόνια τέλος”, ας θέσουν αυτή την άποψη στην κρίση του λαού, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αν βλέπουν ανάπτυξη, ας δοκιμάσουν αν την ίδια γνώμη έχουν οι πολίτες. Αν όντως πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας την επαληθεύσουν στις κάλπες. Αν σέβονται όπως λένε το λαό, ας τον εμπιστευτούν. Κι αν δεν φοβούνται τη ΝΔ, ας αναμετρηθούν επιτέλους μαζί της», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

«Δεν έχω αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί θα σκαρφιστεί τα πάντα για λίγες ακόμη μέρες στην εξουσία», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέληξε λέγοντας. «Αλλά τον προκαλώ σήμερα αν όντως πιστεύει το αφήγημά του να το δοκιμάσει στην πράξη, εκθέτοντας το στην κρίση των πολιτών».

«Καμία χαλάρωση»

 

Στο ζήτημα των εκλογών αναφέρθηκε, σύμφωνα με –πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης και στην κλειστή συνεδρίαση των γαλάζιων τομεαρχών. «Πρέπει να είμαστε στο εξής πανέτοιμοι, διότι όσο εντείνεται η πίεση στην κυβέρνηση, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να κάνουν εκλογικό αιφνιδιασμό», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ανοιχτά όλα τα σενάρια» είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και εκτίμησε ότι οι κυβερνώντες ναι μεν δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποφάσεις τους, αλλά γι΄ αυτό «δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση».

«Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν το φθινόπωρο και να αξιοποιήσουμε το καλοκαίρι και πολιτικά και οργανωτικά», τόνισε. 

Δεν αποκλείω τίποτα. Ακόμη και να αφήσουν πίσω τους «καμμένη γη», είπε σε άλλη παρέμβαση. «Και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης