"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μια κοπή πίτας γεμάτη μελωδίες και εκπλήξεις στη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη κοπή πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Δωροθέας Σχολής όπου στεγάζεται η Δημ. Φιλαρμονική  και παρευρέθησαν, οι Αντιδήμαρχοι,  Έφη Λεβέντη,  Ντίνα Δήμα και Ελένη Πούλιου, η  Αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη  Βασιλένα Μητσιάδη,  ο τέως Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ. Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος,   οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Λάππας και Γεώργιος Μητσιούλης, ο Σύμβουλος της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Γακόπουλος, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ε. Τρικάλων Ευαγγελία Μπουντούρη, η Προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μαρία Τσιούτσια, ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Τρικάλων Κώστας Βήτας, σύσσωμο το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, παλαιά μέλη της φιλαρμονικής του 1960 και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρθενική εμφάνιση του νεοσύστατου «Μικτού Κουϊντέτου Πνευστών» της Φιλαρμονικής με Ελληνικό ρεπερτόριο και ακολούθησε η μπάντα της Φιλαρμονικής ερμηνεύοντας γνωστές μουσικές κινηματογραφικές επιτυχίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν δώρα τόσο στον τυχερό που βρήκε το φλουρί, όσο  και σε δύο μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, προσφορά του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης