"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μια παρηκμασμένη κοινωνία σε βαθιά σηψαιμία στην οποία δεν υπάρχει χώρος για καμία διαφορετικότητα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια στον πραγματικά άριστο Αμίρ. Αυτό το εντεκάχρονο κατάφερε να βγάλει στο φως όλη σας τη μιζέρια, την αμορφωσια και τη βλακεία σας. Αυτός δεν έχει ανάγκη από τα γελοία σας ταμπελακια με ορθογραφία και σύνταξη μικρού παιδιού. Γιατί ο Αμιρ θα κρατήσει μεγαλώνοντας πολλά ταμπελακια αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς και θα προκόψει στη ζωή του.
Ταιριάζετε μαζί του μόνο στο ότι το μυαλό όλων σας μαζί δεν ξεπερνά το μυαλό ενός εντεκαχρονου. Ο μικρός θα τελειώσει το δημοτικό, ενώ εσείς όχι και θα μείνετε με την ψευτομαγκια στο χέρι. Η ψυχή σας είναι τόσο βρόμικη, που αν πάτε στον ψυχίατρο, αντί για χάπια θα σας δώσει πάνες!
Αλλά δε σκέφτομαι εσάς, σκέφτομαι τους γονείς σας, που χάρηκαν τη μέρα που σας γέννησαν. Ειλικρινά τώρα, πλησιάστε και πείτε μου, δε μας ακούει κανείς: όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη βλέπετε τον απόγονο του Μ. Αλεξάνδρου και όχι το δειλό αξιολυπητο ανθρωπάκι που πραγματικά είστε, ε;
Δεν πιστεύω να αναρωτιέται κανείς ακόμη αν έχουμε πιάσει πάτο! Είναι μόνο ένα παιδί, πώς μπορέσατε! Έχουν χρώμα και πατρίδα τα παιδικά μάτια;
Αμίρ, συγνώμη, εγώ και πολλοί μαζί με μένα θέλουμε να σου κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά! Συγνώμη και για τις τόσο σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποιώ για ανθρώπους. Θα ήθελα όμως πολύ να μάθω τα ονόματά αυτών των νταηδων… Έτσι, για να αποκτήσει ο πάτος ονοματεπώνυμο!

Z.X.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης