"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Μνημονιακή “τρομοϋστερία” και πολιτικός “αυτισμός”

lafarm

Σχετικά άρθρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

του κ Γιώργου Παπασίμου υποψηφιου βουλευτή του Σύριζα στον Νομό Τρικάλων :
Οι σπασμωδικές ενέργειες του «αρχιερέα της τρομοϋστερίας», απερχόμενου Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και η απαράδεκτη προσπάθειά του, να εμφανίσει την νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Εκλογές της 25ης.1.2015 ως αιτία του λεγόμενου «Grexit», δείχνουν τον πανικό και τον φόβο της πολιτικής ανατροπής του μνημονιακού «συστήματος παρακμής», που παρέδωσε την κυριαρχία της Χώρας και το μέλλον της, χωρίς καμία αντίσταση, στο ξένο διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και στις πολιτικές του Βερολίνου, προκειμένου να περισώσει τα προνόμιά του.
Παρά το γεγονός ότι, επί πέντε χρόνια, εμφανίζεται το μνημονιακό προσωπικό ως «οι Σωτήρες της Ελλάδος», ενώ πρόκειται για τους καταστροφείς της και ότι, το μνημονιακό πρόγραμμα λιτότητας και βίαιης εσωτερικής υποτίμησης έχει πλήρως αποτύχει, ακόμα και με βάση τα νεοφιλελεύθερα οικονομικά στάνταρντς, συνεχίζουν να «παραληρούν», μέσα από πλήρη παραποίηση της αλήθειας, την «λασπολογία» και την εισαγόμενη «τρομοϋστερία», εν σχέσει με το προτεινόμενο από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τις συμμαχικές του δυνάμεις εναλλακτικό πρόγραμμα Σωτηρίας για την αποτροπή της ανθρωπιστικής κρίσης και της «αποικιοποίησης» της Ελλάδος. Είναι βέβαιο, όμως, ότι ματαιοπονούν, όπως θα καταδείξουν, με καθαρό τρόπο, οι κάλπες της 25ης Ιανουαρίου 2015. Γιατί φαίνεται, ότι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής, που υπηρετούν, μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας έχει ξεπεράσει τις «κόκκινες γραμμές του φόβου». Γι’ αυτό και η μνημονιακή «τρομοϋστερία» και «τρομολαγνεία» τους, που επέφερε αποτελέσματα το 2012, πλέον έχει «ξεθωριάσει» και μετατρέπεται σε έναν κακέκτυπο πολιτικό «αυτισμό», από τον οποίο πάσχουν όλοι αυτοί, που διέπραξαν, τα τελευταία χρόνια, «εγκλήματα εσχάτης προδοσίας», επιτρέποντας στα παγκόσμια καπιταλιστικά κερδοσκοπικά κεφάλαια, μέσω της Τρόϊκας, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε διεθνές «πειραματόζωο», όπου εφαρμόζονται «Προκρούστεια πειράματα» σε βάρος του Λαού μας και σε σύγχρονη «αποικία χρέους».
Προκειμένου, μάλιστα, να αποσείσουν τις τεράστιες αυτές εθνικές ευθύνες, έχουν προβεί σε «αυτολοβοτομή» της λογικής και της πολιτικής αντίληψης και συνείδησης, μετατρέποντας, έτσι, σε ψευδή συνείδηση την εντύπωση και την πεποίθησή τους ότι, ασκώντας την συγκεκριμένη καταστρεπτική μνημονιακή πολιτική, θα σώσουν την Ελλάδα !!!, ενώ όλοι οι αντικειμενικοί παρατηρητές, ακόμα και αυτό το Δ.Ν.Τ., πιστοποιούν ότι, αυτό το πρόγραμμα έχει οικτρά αποτύχει και ότι η Χώρα οδηγείται στο «χείλος της αβύσσου».
Πρόκειται, αντικειμενικά, για σοβαρότατη πολιτική και συνειδησιακή στρέβλωση σε όλο το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό, αλλά και στην οικονομική ολιγαρχία, που δημιουργεί χαρακτηριστικά «νενεκισμού», θέτοντας, έτσι, την Χώρα και τον Λαό μας σε τεράστιους κινδύνους. Είναι χρήσιμο, στο σημείο αυτό, να γίνει υπενθύμιση του τρομακτικού συμπεράσματος του Καθηγητή και Προέδρου του «ΠΡΑΤΤΩ» Νίκου Κοτζιά, ο οποίος, κατά την συγγραφή του σπουδαίου του βιβλίου «Η Ελλάδα αποικία χρέους» και μελετώντας σε βάθος την Γερμανική Ιστορία, την πολιτική και τους στόχους του Βερολίνου στην σημερινή συγκυρία και την προσπάθειά του για την πρωτοκαθεδρία στην Ε.Ε., διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε εξαρχής σχέδιο «αποικιοποίησης» της Ελλάδος. Αυτό διαμορφώθηκε κατά την επαφή τους με τους «θλιβερούς» εκπροσώπους της Ελληνικής πολιτικής και οικονομικής «ελίτ», που επέδειξαν, ευθύς εξαρχής, μεγάλη προθυμία να παραχωρήσουν τα πάντα, με συνέπεια «να ανοίξει η όρεξη» των ξένων, ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε σε βάρος αυτής της Χώρας !!!
Το καθήκον του Ελληνικού Λαού μπροστά στην κάλπη, είναι να στείλει ισχυρό μήνυμα, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους ξένους μνημονιακούς «δυνάστες» του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης