"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Μουντομπάσκετ 2019: Ονειρα τέλος για την Εθνική -Η Ελλάδα κέρδισε (84-77) την Τσεχία, αλλά αποκλείστηκε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και την κατάληψη της 11ης θέσης η Εθνική επιστρέφει στην βάση της. Το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει από το Χονγκ Κονγκ, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πόλη Σενζέν.

Πάλεψε ως το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη διαφορά που ήθελε και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ αποχαιρετά σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί να νίκησε 84-77, αλλά το τελικό +7 δίνει την πρόκριση στην Τσεχία που συνεχίζει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός συνεπάγεται ότι η Ελλάδα δεν παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θα είναι στο προ-ολυμπιακό τουρνουά όμως. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά με ρεκόρ 3-2, καθώς νίκησε το Μαυροβούνιο, τη Νέα Ζηλανδία και την Τσεχία, ενώ ηττήθηκε από τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ. Η ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ έδειξε χαρακτήρα, θα κάνει εκείνη το ταξίδι στη Σαγκάη και θα έχει μπροστά της ένα σαραντάλεπτο για μια νέα υπέρβαση, για την συμμετοχή της στους αγώνες των μεταλλίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης