"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μουσική επέτειος και επίσκεψη Καβράκου στον Δήμαρχο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μουσικά και… υπερήφανα άρχισε η εβδομάδα για τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δέχθηκε την επίσκεψη του μεγάλου τρικαλινού καλλιτέχνη, του βαθύφωνου Δημήτρη Καβράκου.
Ο κ. Καβράκος, έναν χρόνο μετά την απόδοση του ονόματός του στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Τρικάλων, στις 27 Ιανουαρίου 2018, βρέθηκε στα Τρίκαλα για ιδιωτικούς λόγους. Και με αφορμή αυτή την άτυπη επέτειο, στις 28 Ιανουαρίου 2019 επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου, με τον οποίο διατηρούν μια αδιατάρακτη και εγκάρδια σχέση. Με αφορμή την επίσκεψη και στον φόντο της άτυπης επετείου, έγινε μια μικρή συζήτηση για τη θετική πορεία και ανάδειξη της κλασικής μουσικής εν γένει, στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές λάτρεις της.
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στις πολιτιστικές παρεμβάσεις και έργα δράση του Δήμου Τρικκαίων, με έμφαση στην αξιοποίηση των πρώην αποθηκών της ΕΑΣ και τη δημιουργία ενιαίου χώρου μουσικής και τέχνης. Επίσης, συζητήθηκε η ιδιαίτερης σημασίας μουσική εκπαίδευση της τρικαλινής νεολαίας.
Ο κ. Καβράκος, ευγενικά προσφερθείς,  εκδήλωσε την πρόθεση, σε επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη μεγάλο μουσικό γεγονός στην πόλη των Τρικάλων, με τη δική του συνεισφορά.

Παρέστησαν επίσης στη συνάντηση, η σύζυγος του κ. Καβράκου, Βίκυ, ο αντιδήμαρχος κ. Ακης Αναστασίου, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη και οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Εφη Λεβέντη και Ντίνα Δήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης