"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Μπάρμπεκιου και εκδρομή στο Πήλιο από τους φίλους του τρένου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δύο εκδηλώσεις οργανώνει τον Ιούνιο ο ΣΦΣΤ. Το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου θα γιορτάσουμε τον ερχομό του καλοκαιριού (ελπίζουμε ως τότε το καλοκαίρι όντως να αποφασίσει να έρθει) με ψήσιμο στο τρενάκι μας απέναντι από τον σταθμό της πόλης μας.


Μετά τις 9 το βράδυ τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα ευχάριστη συνάντηση για να συζητήσουμε τις δραστηριότητες του συλλόγου μας καθώς και τις ευχάριστες εξελίξεις στο θέμα της ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής της δυτικής Θεσσαλίας.


Την Κυριακή 25 Ιουνίου οργανώνουμε ημερήσια εκδρομή στο Πήλιο όπου θα ταξιδέψουμε με το τρενάκι στην πανέμορφη γραμμή του Ντε Κίρικο από τα Λεχώνια ως τις Μηλιές. Το μεσημέρι θα φάμε στην Βυζίτσα με τα παραδοσιακά πυργόσπιτα, ενώ το απόγευμα θα σταματήσουμε για καφέ και μπάνιο στην Νέα Αγχίαλο.

Η επιστροφή το βράδυ θα γίνει μέσω Φαρσάλων, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό των Σιδηροδρόμων Θεσσαλίας καθώς και το μουσείο που έχουν δημιουργήσει εκεί οι φίλοι του σιδηροδρομικού σταθμού Φαρσάλων.


Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6973795191 (Αθανασία Τσιοτινού) και 6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης