"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Μύκονος: 15.000 ευρώ ενοίκιο για 45 τετραγωνικά!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε άφθονο χρήμα μεταφράζεται για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων στη Μύκονο η ενοικίαση τους. Είτε με τη σεζόν (6 μήνες) είτε με την βραδιά και μέσω της πλατφόρμας Airbnb, καταφέρνουν και τα δίνουν σε εξωφρενικές τιμές λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης.

Στις περισσότερες δε των περιπτώσεων , οι ιδιοκτήτες ζητούν αδιαπραγμάτευτα μπροστά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, οδηγώντας τους ενδιαφερόμενους- επί το πλείστον πρόκειται για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του νησιού, σε απόγνωση.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι που μετατίθενται στη Μύκονο, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή της δασκάλας στο Ά Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στο υψηλό κόστος των ενοικίων σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν το νησί. 

Και πώς να ανταπεξέλθουν όταν το κόστος του ενοικίου ξεπερνά ακόμη και τον μισθό τους;

Ψάχνοντας στο site της Χρυσής Ευκαιρίας, εντοπίσαμε ισόγεια γκαρσονιέρα 25 τ.μ που νοικιάζεται έναντι 1.100 ευρώ το μήνα, ήτοι 6.600 ευρώ τη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι για τους υπόλοιπους έξι μήνες ο ενοικιαστής είναι αναγκασμένος να αναζητήσει νέα στέγη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης