"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Νέα απώλεια βαθμών για τα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν κατάφεραν για δεύτερη φορά στην Κρήτη, μετά την απώλεια με τον Εργοτέλη, τα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά παραχώρησαν δύο βαθμούς στον Κισσαμικό(1-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ όταν το σουτ του Βαττή απέκρουσε ο Χιώτης και στην επαναφορά ο Μάντζης πλάσαρε εύστοχα. Τα Τρίκαλα ανέβασαν ρυθμό στο τέλος του αγώνα και 90’ κέρδισαν πέναλτι με τον Βρούτσινα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουσκουνάς.  Τα Τρίκαλα έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το ματς στο 94’ με τον Μουμίν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, όμως δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, αφού ο Κισσαμικός είχε κλείσει καλά τους χώρους. Οι Κρητικοί είχαν ξεκάθαρα ως πρώτο τους στόχο να κρατήσουν πίσω το «μηδέν» και να επιχειρήσουν, αν τα καταφέρουν, να χτυπήσουν στην κόντρα. Και το σχέδιο, πήγε κατ’ ευχήν για τους γηπεδούχους, αφού με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και μετά από ασταθή απόκρουση του Χιώτη σε σουτ του Βαττή, ο Μάντζης πήρε το… ριμπάουντ και δε δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στο βάθος της ανυπεράσπιστη εστίας των Τρικάλων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με κύριο εκφραστή αυτών των προσπαθειών τον Κουσκουνά, όμως μάταια, αφού το μόνο που κατάφεραν, ήταν να… κλέψουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Ήταν το 91ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ των Τρικάλων εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βρούτσινα από τον Πότσι, σώζοντας έτσι τα προσχήματα για τον ΑΟΤ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60′ Μάνιας), Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75′ Πότσι)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56′ Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73′ Σερζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73′ Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

Τα  αποτελέσματα:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Ζάκυνθος – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος 3-1 (55′, 71′ Παβίσεβιτς, 93′ Ομπράντοβιτς / 77′ Αρμάντο)

Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (92′ Μπλέντι)

Κισσαμικός – ΑΟ Τρίκαλα 1-1 (30′ Μάντζης – 91′ Κουσκουνάς)

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 0-3 (α.α.)

Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός (αναβολή)

ΑΟ Χανιά – Εργοτέλης 3-0 (α.α)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Καλλιθέα – Κέρκυρα (15:00)

Λαμία – ΑΕΛ (18:00 )

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΛ 38
  2. Κέρκυρα 36

……………………………………………

  1. Απόλλων 36
  2. Τρίκαλα 32
  3. Καλλιθέα 27
  4. Κισσαμικός 26
  5. Αναγέννηση Καρδίτσας 25
  6. Αχαρναϊκός 24
  7. Λαμία 24
  8. Πανσερραϊκός 21
  9. ΑΟΧ 21
  10. Εργοτέλης 19
  11. Παναιγιάλειος 20
  12. Ολυμπιακός Βόλου 19

………………………………………….

  1. Αγροτικός 18
  2. Ζάκυνθος 17
  3. Παναχαϊκή 17
  4. Πανελευσινιακός 14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης