Η δεύτερη πιστοποιημένη παιδική χαρά ετοιμάζεται στο πανέμορφο πάρκο του Αη Γιώργη στο Ριζαριό των Τρικάλων . Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου ο  Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί τις εξαγγέλλεις του και ξεκινά το πρόγραμμα πιστοποίησης και αντικατάστασης παιχνιδιών στις παιδικές χαρές. Από σήμερα το πρωί, εγκαθίστανται τα νέα όργανα σε μια από τις πλέον «διάσημες» παιδικές χαρές, που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες μικρά παιδιά καθημερινώς.
Τα όργανα είναι υπερσύγχρονα, ασφαλή και ήδη πιστοποιημένα. Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες, θα γίνει και η πιστοποίηση ολόκληρης της παιδικής χαράς, όπως και της πρώτης με τα νέα όργανα – παιχνίδια, αυτής στην πλατεία Αμπεργκ. Ομως, η παιδική χαρά στο πάρκο Αη Γιώργη θα μπορεί να είναι διαθέσιμη για τα παιδιά από την Παρασκευή.
Αμέσως μετά και μάλιστα πολύ σύντομα, ο Δήμος δημοπρατεί άλλες 20 παιδικές χαρές, προκειμένου, σε πολλά σημεία της πόλης και σε χωριά, τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.
Το συνολικό κόστος αυτών των έργων ανέρχεται σε 200.000, τα οποία επίσης προέρχονται από τη συνετή οικονομική διαχείριση που ασκείται στον Δήμο Τρικκαίων και επιστρέφουν στον πολίτη.