"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Νέος ιδιοκτήτης στα Trikala B.C. Aries

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλλάζει χέρια ο Trikala B.C. Aries καθώς αποχώρησαν επίσημα οι μέχρι τώρα ιδιοκτήτες Ρουσιαμάνης και Κουτσιντάς, ενώ παραιτήθηκε και ο πρόεδρος Βαγγέλης Φρύδας. Οι πληροφορίες θέλουν ως νέο ιδιοκτήτη τον Γ. Χριστοδουλόπουλο, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος εμφανίστηκε και πέρυσι, κάποια στιγμή, ως επενδυτής αλλά αθόρυβα χάθηκε.

Οι κ.κ. Ρουσιαμάνης, Κουτσιντάς με γραπτή τους δήλωση επιβεβαίωσαν την παραχώρηση των μετοχών τους. Αναλυτικά σημειώνουν:

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries πήραμε από κοινού την απόφαση να παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ που διαθέταμε.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε όχι αβίαστα,  αλλά με γνώμονα τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές μας  υποχρεώσεις που δεν μας επέτρεπαν την ενασχόληση με την ομάδα στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά μακριά από τα Τρίκαλα.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με πολλούς ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα τους οποίους και ευχαριστούμε, μοιραστήκαμε μαζί τους την αγωνία και το πάθος για την πορεία της ομάδας και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε τα Τρίκαλα μία σταθερή δύναμη στον χώρο της Α1.

Η παραχώρηση των μετοχών έγινε σε ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και δυνατότητες να την «τρέξουν» ακόμη καλύτερα συνεχίζοντας να την διατηρούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλό θα είναι να τους στηρίξουν ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης – Γιώργος Κουτσιντάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης