"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Νέο κόμμα ακροδεξιάς (ή «Δεξιάς χωρίς εκπτώσεις») από Καμμένο και Μπαλτάκο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ως μανιτάρια φυτρώνουν τα κόμματα της ακροδεξιάς, πρώτα ξαδερφάκια της «Χρυσής Αυγής», ή της «Δεξιάς χωρίς εκπτώσεις», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τ. Μπαλτάκος, συνιδρυτής, μαζί με τον Δ. Καμμένο, του νέου ακροδεξιού κόμματος που φέρει τον λίαν πρωτότυπο τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού».

Η «Δύναμη Ελληνισμού» είναι η άλλη όψη της «Ελληνικής Λύσης» του Κυρ. Βελόπουλου, ενώ και τα δύο αποτελούν την άλλη εκδοχή του ΛΑ.Ο.Σ του Γ. Καρατζαφέρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία αυτά, μαζί και άλλα, ακροδεξιά κόμματα κάνουν κατάχρηση στο όνομά τους με τις λέξεις «ελληνική», «ελληνισμός», «ορθοδοξία»

Φυσικά, αποκρύπτουν ότι και τα τρία αυτά κόμματα και οι ηγέτες τους έχουν στηρίξει με νύχια και με δόντια τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΣαμαράΠαπαδήμου και του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Όπως αποκρύπτουν, σαν τον διάολο το λιβάνι, τους κρουνούς της σκανδαλωδώς πλουσιοπάροχης χρηματοδότησής τους, η οποία στην περίπτωση της «Ελληνικής Λύσης» είναι τόσο προκλητική, ώστε να απαιτεί διεξοδική άμεση έρευνα από τις αρμόδιες φορολογικές οικονομικές και φορολογικές αρχές.

Το μνημονιακό παρελθόν και των τριών αυτών ακροδεξιών «αποφύσεων» είναι παρελθόν ανενδοίαστου ξεπουλήματος της χώρας, βαθιάς εξάρτησης και επιδρομής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, πράγματα που είναι εγγύηση για το ανθελληνικό και αντικοινωνικό τους μέλλον.

Αυτού του είδους τα κόμματα δημαγωγούν με τον «πατριωτισμό» και την «ορθοδοξία», αλλά σε όλες τις κρίσιμες στιγμές παίζουν προδοτικό ρόλο «Δούρειου Ίππου» και χρησιμοποιούν την ορθοδοξία για μεγαλεμπόριο και κερδοσκοπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης