"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Νέο πρόβλημα για το Εργοστάσιο Γάλακτος, μετά τη διάλυση της ΕΑΣΚ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το δικαστικό μέγαρο Καρδίτσας προχώρησε την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, ο Συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων και προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη του, το ποσοστό των μετοχών της ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. που κατείχε η ΕΑΣ Καρδίτσας (9,9%), η οποία τέθηκε σε εκκαθάριση μπορεί να πάει μόνο σε νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό της ίδιας περιφέρειας. Γι’ αυτό και κατέθεσαν σχετική αίτηση προς τους εκκαθαριστές και νόμιμους εκπροσώπους της ΕΑΣΚ, να αγοράσουν τις 1500 μετοχές, αξίας 76,74 έκαστη και συνολικής αξίας 115.110 ευρώ.

Κατά την σχετική ανακοίνωση που διένειμαν και κατέθεσαν και στα δικαστικά όργανα, υπήρξε παρέμβαση από το διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΙΚΚΗ για να πάνε σ’ αυτό οι μετοχές και όχι στο Συνεταιρισμό και αφήνονται αιχμές για μεθόδους και κίνητρα.

PENTAX DIGITAL CAMERA PENTAX DIGITAL CAMERA

Η συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια είχε να κάνει με την προγραμματισμένη εκδίκαση της υπόθεσης, με την παρουσίαση στοιχείων στους δικαστικούς λειτουργούς, ώστε σε εύλογο χρόνο οι τελευταίοι να αποφασίσουν για το μέλλον των μετοχών.

Οι συγκεντρωθέντες είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε ότι «Η ΤΡΙΚΚΗ ανήκει στους κτηνοτρόφους και όχι στις οικογένειες» ενώ δηλώσεις έγιναν από τον κ. Γιώργο Βαϊόπουλο, πρόεδρο του Συνεταιρισμού που όμως διευκρίνισε ότι μιλά όχι με αυτή την ιδιότητα αλλά του απλού κτηνοτρόφου.

karditsalive.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης