"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Να σαν τα νιάτα δυο φορές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με σεμνή γιορτή στο 4ο ΚΑΠΗ (το πρωί) και με μια προγραμματισμένη για το απόγευμα στο 5ο ΚΑΠΗ, τιμάται από τον Δήμο Τρικκαίων η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Ημέρα, κατά την οποία αποδίδεται ο δέων φόρος τιμής και, κυρίως, οι ευχαριστίες, στους ανθρώπους που μόχθησαν για τις επόμενες γενιές, για εμάς.

Εμφάνιση kapi1.JPG

Στις δύσκολες περιστάσεις που ζούμε, ο Δήμος Τρικκαίων επιμένει να προσπαθεί καθημερινώς να βελτιώσει τις παρεχόμενες προς τους συμπολίτες μας υπηρεσίες. Τα εκατοντάδες μέλη των ΚΑΠΗ σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων, οι υποδομές που απαιτούνται, το προσωπικό του Δήμου, η συνεχής και επισταμένη ενασχόληση με τις ανάγκες των συμπολιτών της Τρίτης Ηλικίας, αποτελούν το καλύτερο μήνυμα.

Εμφάνιση kapi2.JPG

Ότι, δηλαδή, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, απαιτείται συνεχιζόμενη και ουσιαστική προσοχή σε όλα τα θέματα που αφορούν στη διαβίωση της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας των συμπολιτών μας. Εκφράζεται έτσι, η πεμπτουσία της προσφοράς μας στους ανθρώπους που μόχθησαν για τις επόμενες γενιές.

Εμφάνιση kapi4.JPG
Έτσι σήμερα, με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και της αντίστοιχης Δ/νσης του Δήμου, η γιορτή στο 4ο ΚΑΠΗ είχε το άρωμα μιας σύνδεσης δύο γενεών: της παιδικής και της τρίτης. Νήπια από το 6ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων μετέβησαν στον χώρο του ΚΑΠΗ και με τα τραγουδάκια και τις φωνούλες τους, έκαναν τα μέλη του ΚΑΠΗ να χαρούν και να συγκινηθούν. Πόσω μάλλον, όταν τους χάρισαν και μικρές κατασκευές με ζωγραφιές τους. Ακολούθησε ένας μπουφές με εδέσματα και πολλή, πάρα πολλή χαρά, καθώς οι ηλικιωμένοι και οι ηλικιωμένες εύχονταν στον καθένα χρόνια πολλά. Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Αναστασίου ευχήθηκε με τη σειρά του τα χρόνια πολλά, τονίζοντας  τη σημασία αυτής της γιορτής.

Από το γραφείο Τύπου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης