"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τους πολιτικούς αριβίστες και τα πολιτικά φαντάσματα του τόπου μας…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τους πολιτικούς αριβίστες, τα πολιτικά φαντάσματα και τους πολιτικούς δεινόσαυρους του τόπου μας…

Δαιμόνιοι και αδίστακτοι άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται σαν σωτήρες του τόπου, έχουν το θράσος να πιστεύουν πως η κάθοδός τους ή πιθανόν η συνεργασία τους με κάποιους, μπορεί να καθορίσει μέχρι και να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ αυτού που θα στηρίξου

Άνθρωποι με ελάχιστη έως μηδενική παρουσία στα κοινά, χωρίς μιλιά, σε διαρκή αφωνία, με καταμπερδεμένο πολιτικό στίγμα και απροσδιόριστη πολιτική ιδεολογία ετοιμάζονται από τώρα, ξανά, να εγκλωβίσουν τον ψηφοφόρο, να τον αποπροσανατολίσουν με στόχο να του «κλέψουν» την ψήφο την κατάλληλη στιγμή.

Είναι αυτοί οι τύποι με το πολύ λαμπερό υφάκι του στιλ: «εγώ είμαι και μετά από μένα το χάος…», με ιδιαίτερη άνεση λόγων και πράξεων, προικισμένοι με το πολιτικό «σταριλίκι», με τις υποτιθέμενες πολιτικές άνωθεν γνωριμίες, με τις κομματικές και καλαααααά… επαφές .

Είναι αυτοί που καταφέρνουν να εκμαιεύουν την ψήφο του συμπολίτη τους και να τον χειραγωγούν πηγαίνοντάς τον εκεί που είναι τα συμφέροντά τους….ενώ μετά τις εκλογές λειτουργώντας σαν τα «σαρκοβόρα» απολαμβάνουν τη λεία τους.

Είναι με δυο λόγια άνθρωποι χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς ηθικούς φραγμούς, ενώ έχουν το ταλέντο να επιβιώνουν πάντα δημιουργώντας συμφέρουσες, εφήμερες και ετερόκλητες πολιτικές «ιερές ή ανίερες» συμμαχίες (λίγη σημασία έχει).

Πρέπει λοιπόν να τελειώνουμε με αυτά τα πρόσωπα…. Πρέπει να σταματήσει η επιχείρηση: «Ανακύκλωση των δήθεν»… Πρέπει να απομονωθούν οι άνθρωποι του «φαίνεσται» …. του γνωστού «φατσιμάρε»…

Τέτοια πρόσωπα μπορεί να αναδύουν μια κάποια γοητεία, αλλά αυτή η γοητεία είναι ασύμβατη με την ανάπτυξη και την πρόοδο ετούτου του τόπου.

Ίσως είναι η στιγμή, ως κοινωνία που αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου, να φτιάξουμε ένα χώρο ο οποίος να χωρέσει μέσα του νέα πρόσωπα και να δώσουμε «πόρτα» στους πολιτικούς δεινόσαυρους και στα πολιτικά μορφώματα που εκμεταλλεύονται τους εγκλωβισμένους και τους οικονομικά μαραζωμένους πολίτες.

Να προλάβουμε το κακό πριν οι υποτιθέμενοι σωτήρες-καπεταναίοι πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι του σκάφους και το ρίξουν στα βράχια.

Η.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης