"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Νεκρός με το μονοκινητήριο ο Λαρισαίος αντιπρόσωπος του καφέ illy στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένας γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο τύπου TL 20, το οποίο απογειώθηκε στις 8 χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο της Αερολέσχης Λάρισας στην Τερψιθέα και κατέπεσε σε αγροτική περιοχή στα Δένδρα Τυρνάβου, όπου εντοπίστηκε στις 2 σήμερα τα ξημερώματα (φωτογραφίες κάτω).

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr πρόκειται για τον 43χρονο Διονύση Τσεκούρα (φωτογραφία κάτω) αντιπρόσωπο του καφέ Illy στη Λάρισα, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, κάτοικο Νέας Πολιτείας, ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό επιχειρηματία στην περιοχή της Θεσσαλίας. Διατηρούσε την εταιρεία διανομής προϊόντων illy, Coffedeal, με καταστήματα σε Λάρισα, Τρίκαλα, και Κατερίνη.

Στο ίδιο αεροσκάφος, το οποίο υπολογίζεται ότι κατέπεσε γύρω στις 9 παρά 20 χθες βράδυ, επέβαινε ο 34χρονος σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκος Γρηγορίου που ήταν και ο κυβερνήτης. Πρόκειται για αξιωματικό που παλιότερα υπηρέτησε στην 348 Μοίρα της Λάρισας και τα τελευταία χρόνια ήταν εκπαιδευτής πιλότων στην Καλαμάτα.

Τα αίτια της πτώσης δεν έγιναν γνωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης