"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ξέσπασε σε κλάματα η Παναγιώτα Δριτσέλη -Πώς θα σηκώσω αυτό το ηθικό βάρος;

lafarm

Σχετικά άρθρα

dritseli

Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη βουλευτής ξέσπασε σε κλάματα έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και με αναφιλητά έλεγε:

«Πώς θα σηκώσω εγώ αυτό το ηθικό βάρος;»…

iefimerida.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Με πόνο ψυχής θα ψηφίσω την συμφωνία αν και είναι κάκιστη γιατί δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με αντιπροτάσεις της ελληνικής πλευράς»…τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη τον Φλεβάρη του 2012 στην ψηφοφορία για το 2ο μνημόνιο.. … . ..Δεν πρωτοτυπησε η κυρία Δριτσέλη .. . μάλλον αντέγραψε μια άκρως “μνημονιακη” και φιλελευθερη πολιτικό ..

  2. Μια ζωή υστερίες αυτό το κορίτσι. Δεν είχε αφήσει βουλευτή για βουλευτή που να μην τον τραμπουκίζει όταν είχαμε παλιότερες ψηφοφορίες, τι προδότες, τι θα τα πούμε στις πλατείες..
    Έγινε χωρίς προσπάθεια βουλευτής και νόμιζε ότι είναι όλα πάρκο και αντιπολίτευση.
    Ιδού λοιπόν η ώρα της ενηλικίωσης. Αντε να ξεχωρίζει σιγά – σιγά η ήρα από το στάρι.

  3. kostis, τις βόλτες με τα super ουαουα αυτοκίνητα για εμάς που δεν την ξέραμε, που φταίξαμε, που για να κάνουμε μια βόλτα πέρναμε προφυλάξεις.Α τα φτιαχτά χαρισμένα Sms εκεί πιά είπαμε μας τα πήρανε όλα.Ας είναι καλά και ας μην κλαίει όλα περνάνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης