"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Οδηγός παρκάρει σε ράμπα αναπήρων… και παίρνει αυτό που του αξίζει (εικόνες)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα πολύ διδακτικό μάθημα που σίγουρα.. θα πόνεσε, πήρε ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ράμπα αναπήρων, κλείνοντάς την εντελώς.

Το παρκάρισμα αυτό έγινε απέναντι από τον ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για έναν περαστικό όμως δεν έμεινε εκεί.

Ο «τιμωρός» αυτός έγραψε με μαρκαδόρο πάνω στην πόρτα του συνοδηγού «Ράμπα μαλάκα!!!», κάνοντας σίγουρα… αξέχαστη την εμπειρία στον οδηγό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πληρώνω ως Έλληνας πολίτης φόρους στην πατρίδα μου για να στηρίζω οικονομικά κάποια σώματα του δημοσίου να κάνουν την δουλειά εκείνη με την κατεύθυνση και τους νόμους της δικαιοσύνης….
    Αν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους υπάρχει υπαλληλική νομοθεσία ποινής των δημοσίων υπαλλήλων από τον κλητήρα έως τον ανώτατο διευθυντή….
    Υπάρχει από τους φόρους των πολιτών Δικαιοσύνη , υπάρχει αστυνομική διεύθυνση, υπάρχει αστυνόμευση δήμων ,όπου πρέπει να λειτουργεί προς την τιμωρία, ποινή των αδικημάτων της κοινωνίας…
    Μην φτάσουμε να επικροτούμε συστήματα παλαιότερα που πολίτες ευνοούμενοι παίρνανε την εξουσία στα χέρια τους……
    Το να αναπολούμε την Άγρια Δύση ή την Χούντα κάνοντας τους σερίφηδες ως σύγχρονοι ειρηνοποιοί πιστολέρο και να κυνηγούμε το έγκλημα όλοι με ένα κινητό στο χέρι να βγάζουμε φωτογραφίες είναι πολύ άγαρμπο…..γιατί…?
    – Γιατί δεν ξέρω αν το έκανε ο ίδιος για να κάνει το ρεπορτάζ ? Εφόσον δεν καταγράφτηκε από την δικαιοσύνη…
    – Γιατί δεν ξέρω την σοβαρότητα που μπορεί να τον έκανε να παρκάρει στο σημείο (γυναίκα έγκυος, παιδάκι μικρό να έκανε εμετό, ηλικιωμένος να είχε αδιαθεσία καρδιακής προσβολής, διάφορες παθήσεις του οδηγού που θα ήταν πιο παρακινδυνευμένο να οδηγήσει, μηχανική βλάβη αυτοκινήτου όπως ψυγείο χωρίς νερό καταστροφή κινητήρα ) και να πήγε σε ένα διπλανό καφέ, αναψυκτήριο, περίπτερο να πάρει ένα νεράκι να ηρεμήσει…..αν είχε πρόβλημα υγείας…..
    όπως οι κοινωνία μας σέβεται τους ανάπηρους γι αυτούς που σέβονται αληθινά εννοώ , έτσι και ένας ανάπηρος θα δικαιολογούσε έναν συνάνθρωπο μας αν είχε ένα πρόβλημα υγείας και συνέβαινε κάτι τέτοιο.
    Όμως επαναλαμβάνω υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομικό σώμα, ακόμη και σώμα αστυνόμευσης του δήμου.
    Αν οδηγούσα και έκανε το παιδάκι μου εμετό και σταματούσα ξαφνικά όπου βρω να δω αν είναι καλά η υγεία του παιδιού μου και πάρκαρα στη ΡΑΜΠΑ πηγαίνοντας στο περίπτερο για ένα νεράκι και στην επιστροφή έβρισκα έναν να μου γράφει το αυτοκίνητο ΡΑΜΠΑ ΜΑΛΑΚΑ θα του έβαζα το Μαρκαδόρο υπόθετο και θα μου πλήρωνε όλο το μεταλλικό χρώμα καινούργιο ξανά.
    Πρώτα αξιολογούμε τα παραπάνω και μετά κοροϊδεύουμε…τον συμπολίτη. Αλλιώς είμαστε χειρότεροι….
    Παρακαλώ να υπάρχουν θέματα με αξίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης