"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Οικογένεια Φαρκαδόνιων προσέφεραν ένα αυτοκίνητο στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας το οποίο θα κληρωθεί μέσω λαχνών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το περασμένο φθινόπωρο ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης της εκκλησίας που κοσμεί το κέντρο της κωμόπολης.
Με προσωπική εργασία αλλά και την ευγενική υποστήριξη, μέσω δωρεών των πιστών, πραγματοποίησε σειρά εργασιών που έλυσαν σειρά προβλημάτων στο Ναό, που προερχόταν από την εργασία αλλά και την παλαιότητα του κτηρίου. Πραγματικά μετά από μήνες, ο Ναός σήμερα παρουσιάζει μια ξεχωριστή εικόνα που αρμόζει στο θρησκευτικό περιβάλλον.
Ωστόσο οι ανάγκες ακόμη και σήμερα μετά από το πέρας των εργασιών δεν ολοκληρώθηκαν και απαιτούνται νέες παρεμβάσεις, εσωτερικά και εξωτερικά.
Με την βοήθεια Θεού και ανθρώπων και με τη διάθεση του δραστήριου ιερέα, εφημέριου της Φαρκαδόνας, οι εργασίες φαίνεται πως θα συνεχιστούν. Κι ένα μέρος αυτών θα καλυφθούν από δωρεές. Προσφάτως μια οικογένεια Φαρκαδόνιων και συγκεκριμένα του κ. Ευθύμιου Π. Κριτσινιώτη που διαμένει και λειτουργεί οικογενειακή επιχείρηση, εστιατορίου στο εξωτερικό, προσέφερε δωρεάν ένα αυτοκίνητο προς την εκκλησία. Αυτό μετά από απόφαση του Εκκλησιαστικού συμβουλίου θα κληρωθεί και θα προσφερθεί σε ένα τυχερό, βάσει της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου στις 10 Απριλίου. Για αυτό το σκοπό το εκκλησιαστικό συμβούλιο τύπωσε λαχνούς, αξίας 2,5 ευρώ που θα διατεθούν σε Φαρκαδόνιους και μη, για τη συμμετοχή στην κλήρωση. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν για την ανάγκες αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.
«Η προσφορά της οικογένειας Κριτσινιώτη μας χαροποιεί όλους. Με την βοήθεια του Θεού και των ευγενών συντοπιτών μας, θα προσπαθήσουμε να αποπερατώσουμε τον Ιερό Ναό, να επιλύσουμε προβλήματα, αλλά να συνδράμουμε σε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Αυτές οι πράξεις των προσφορών μας χαροποιούν ιδιαίτερα, καθώς πιστοί από το υστέρημα τους προσφέρουν στην εκκλησία, που αποτελεί το σπίτι του Χριστού μας. Ευχόμεθα ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία σε όλους τους πιστούς, για τους οποίους προσευχόμεθα σε καθημερινή βάση», σημείωσε ο π. Αθανάσιος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη οικογένεια με τις δωρεές της έχει βοηθήσει και κατά το παρελθόν τον ιερό Ναό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης