"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Οι ευθύνες των διαχειριστών της εξουσίας είναι τεράστιες ,τρομακτικές και δυστυχώς ανελέητα επώδυνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Μπουλογεώργος : Η φυλάκιση και αποφυλάκιση της κ. Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου για τις μίζες του συζύγου της από τα εξοπλιστικά, και την αποδοχή του πλουτισμού από τις παράνομες πράξεις του , οι οποίες ζημίωσαν ανεπανόρθωτα το Ελληνικό κράτος, αποτελεί τη μαύρη κωμωδία και αποδεικνύει περίτρανα τον τρόπο που χτίστηκε και οικοδομήθηκε το Νεώτερο Ελληνικό Κράτος και κυρίως το Μεταπολιτευτικό.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η καταδίκη, μιας σχεδόν εμφανίσιμης και μωροφιλόδοξης γυναίκας, με φοβερό έλλειμμα αστικής παιδείας και καλλιέργειας, αλλά το σύγχρονο μοντέλο οικονομικής και πολιτικής αναρρίχησης που χτίστηκε, προβλήθηκε, κυκλοφορούσε στη περιρρέουσα κοινωνική ατμόσφαιρα, έγινε συνείδηση του λαού και που τελικά εκμαύλισε τον ηθικό και αξιακό του κόσμο.


Η άποψη και η θέση ότι όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα, οτιδήποτε και να τα πετύχουν όλα, χωρίς καμιά προσπάθεια, κανένα προσόν, καμία προυπόθεση , κανένα κόπο και καμία αξιολόγηση, παρά μόνο την κομματική ταυτότητα και την αγόγγυστη πίστη σε αυτή, αποτέλεσε ακριβώς την ουσία της μεταπολιτευτικής ‘’λογικής’’, η οποία έφερε την καταστροφή.


Η βίαιη και αδόμητη, άμεση και έμμεση κατεύθυνση αστικοποίησης που επήλθε, είχε ως τρομακτικές συνέπειες την αποδόμηση της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής και την στελέχωση της δημόσιας διοίκησης με ανθρώπους χωρίς ποιοτικά και αξιολογικά χαρακτηριστικά.

Αυτό αποτέλεσε το εκρηκτικότερο μείγμα αποσάθρωσης του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους.


Οι ευθύνες των διαχειριστών της εξουσίας είναι τεράστιες ,τρομακτικές και δυστυχώς ανελέητα επώδυνες, για τον ΛΑΟ και το ΚΡΑΤΟΣ….!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης