"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

“Οι ντελιβεράδες νίκησαν σήμερα” – Τρία χρόνια φυλακή και πρόστιμο στο αφεντικό που ξυλοκόπησε διανομέα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρία χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή και πρόστιμο 1000 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης σήμερα στον 36χρονο ιδιοκτήτη πιτσαρίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό διανομέα ο οποίος δούλευε στο κατάστημά του στις 3 Δεκέμβρη.

Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την δικηγόρο του να δηλώνει πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο διανομέας εργαζόταν περίπου για ένα μήνα στην πιτσαρία του κατηγορούμενου, όταν στις αρχές Οκτώβρη ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα το αφεντικό του πως λόγω ασθένειας δε γινόταν να δουλέψει. Ο εργαζόμενος και στη συνέχεια ο γιος του εισέπραξαν απειλές και ύβρεις πεζοδρομίου από τον ιδιοκτήτη, που προφανώς ιεράρχησε υψηλότερα τη λειτουργία του καταστήματός του από την υγεία του υπαλλήλου του, αλλά το αποκορύφωμα ήρθε μερικές αργότερα, όταν το θύμα ενεπλάκη σε τροχαίο κοντά στην πιτσαρία. Ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του διανομέα, άρχισε να τον ξυλοκοπεί και, όπως κατέθεσε ο τελευταίος στη δίκη:

«Αφού μας χώρισαν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας ξαναμπήκε στο μαγαζί και αφού πήρε σιδηρογροθιά βγήκε έξω και με ξαναχτύπησε».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης κατέθεσε μήνυση εναντίον του διανομέα.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης, διανομείς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αμπελοκήπων όπου βρίσκεται η επίμαχη πιτσαρία και πραγματοποίησαν μοτοπορεία προς τα δικαστήρια. Στις δηλώσεις του το θύμα, με εμφανή ακόμα τα σημάδια του ξυλοδαρμού, δήλωσε πως «όλοι οι ντελιβεράδες σήμερα νικήσαμε», τονίζοντας πως έδωσαν σκληρό αγώνα μαζί με το σωματείο των διανομέων και σκοπεύουν να συνεχίσουν.

Με πληροφορίες από ethnos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης