"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Οι Τρικαλινές «Γυναίκες της Χρονιάς»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι μαχητικές και τολμηρές γυναίκες που ανοίγουν νέους δρόμους στον τόπο μας. Με μαχητικότητα ,χάρη, χιούμορ και μότο τους “Όταν οι άλλοι κατεβαίνουν, εσύ ανέβα”. Είναι οι Τρικαλινές γυναίκες του 2020:

Είναι οι γιατρίνες και οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας του Νομού Τρικάλων. Τεράστιο το έργο τους, ένα έργο για τη ζωή την ίδια.

Οι τρεις Τρικαλινές αδερφές , “βόσκισες” αγαπημένες. Είναι οι τρεις υπέροχες αδελφές Καρρά. Τους αξίζουν πολλά βραβεία…Αφού πήραν τα πτυχία τους, επέστρεψαν πίσω στη φάρμα τους με πολλή θέληση για να την απογειώσουν (με 1200 κατσίκια ) στο Ελληνοκαστρο Τρικάλων .

Η Προϊσταμένη και οι νοσηλεύτριες της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, κ. Μαρία Κουνή, Τζέκα Αικατερίνη, Χήρα Κωνσταντινιά, Ζαΐμη Καλλιόπη. Προσφέρουν τις νοσηλευτικές υπηρεσίες τους στους πάσχοντες και στηρίζουν τη Μονάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πολιτική είναι γένους θηλυκού. Η Κατερίνα Παπακώστα με τις παρεμβάσεις της στο κοινοβούλιο για τοπικά θέματα κερδίζει την εμπιστοσύνη.

Βιογραφικό - Κατερίνα Παπακώστα

Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Μπράβο για μία ακόμη φορά σε ένα σύλλογο με πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Συγχαρητήρια στις γυναίκες από το Ιατρείο Μαστού στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Πολύτιμες  οι υπηρεσίες , καθημερινά κοντά σε όλες τις ασθενείς με αγάπη και αίσθημα προσφοράς. Η προσφορά στον συνάνθρωπο ισούται με την ανθρωπιά αφού δεν θεωρούν την νοσηλευτική επάγγελμα, αλλά λειτούργημα ! 

Οι Γυναίκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Δίνουν και την ψυχή τους καθημερινά στους δρόμους για να είναι καθαρή η πόλη.

Εργαζόμενη στην καθαριότητα τραυματίστηκε στην αποκομιδή απορριμμάτων

Βαλεντίνα Διαμαντή, Ελένη Τσίκα. 120 σκυλιά παρατημένα φροντίζουν κάθε μέρα στις Καρυές, βρέξει χιονίσει. Αυτοκίνητο δεν έχουν, με ένα μηχανάκι πάνε, έχουν χρέη σε pet shops. Αναντικατάστατες πραγματικά.Είναι στην αφάνεια και κάθε μέρα ζητάνε τροφή και υλικά για το καταφύγιο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

H Ευαγγελία Οικονομούλα, άνθρωπος της προσφοράς και πάντα χαμηλών τόνων, είναι Υπεύθυνη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. για την περιοχή της Θεσσαλίας.  Εδώ και πολλά χρόνια η Ευαγγελία μέσω της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. υποστηρίζει τους ρευματοπαθείς και συνδράμει στον αντιρρευματικό αγώνα ενημερώνοντας για την σοβαρότητα της αρθρίτιδας και του ρευματισμού μέσα από πλήθος πρωτοβουλιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης