"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Οι τρικαλινοί αναρριχητές έφτασαν άλλη μια φορά ψηλά!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Πανελλήνιο Αγώνα Ανάπτυξης στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της αγωνιστικής αναρρίχησης για το 2014. Στον πρώτο αγώνα της περιόδου που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 25/10 οι μικροί αθλητές του ΣΟΧΤ πρωταγωνίστησαν κατακτώντας 1η (Τσαβέας Θεόδωρος) και 3η θέση (Οικονόμου Ορέστης και Ιάσωνας) στην κατηγορία Προαγωνιστική Β’ Αγοριών. Ενώ και στις άλλες κατηγορίες σημαντική ήταν η παρουσία των τρικαλινών αθλητών: Θεοχάρης Φίλλιπος 16ος , Σκρέκα Κων/να 9η, Ζηντζόβα Μαρία 11η, Δήμου Υακίνθη 5η.

Στον δεύτερο αγώνα της περιόδου στις 15/11 στην Κομοτηνή την σκυτάλη πήραν τα κορίτσια της ομάδας με την Δήμου Υακίνθη να κατακτά την 1η θέση στην Προαγωνιστική Β’ Κοριτσιών και την Ζηντζόβα Μαρία την 5η θέση στην Προαγωνιστική Α’ Κοριτσιών ενώ τα αγόρια της ομάδας κατετάγησαν : Τσαβέας Θοδωρής 5ος , Οικονόμου Ορέστης 8ος, Οικονόμου Ιάσωνας 9ος.

Οι επιτυχίες των παιδιών γέμισαν χαρά τα μέλη και τους προπονητές του συλλόγου καθώς φαίνεται ότι η συστηματική δουλειά των τελευταίων ετών στις ακαδημίες του συλλόγου που συμμετέχουν παιδιά από 4 ετών αρχίζει να αποδίδει με τους μικρούς αθλητές να πρωταγωνιστούν στους πανελλήνιους αγώνες. Σημαντικότερο βέβαια είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να τα δούμε να πρωταγωνιστούν τα επόμενα χρόνια καθώς έχουν το μέλλον μπροστά τους.

Παράλληλα οι δράσεις του ΣΟΧΤ συνεχίζονται με το τμήμα ορειβασίας να πραγματοποιεί μια σειρά αναβάσεων σε βουνά της περιοχής Τριγγία, Μπορλέρο και αλλού και τις ετοιμασίες εν όψει της χειμερινής περιόδου να προχωρούν. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

DSC_4811 DSC_4806

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης