"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα σ’ ένα αισιόδοξο και μαχητικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε στο χώρο των πρώην φυλακών Τρικάλων η παρουσίαση των θέσεων και υποψηφιοτήτων του συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφερειακές Εκλογές . Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας , παρουσίασε εκ μέρους του ΚΚΕ , ο Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων  Σωτηρόπουλος Σωτήρης , δίνοντας ένα σύντομο βιογραφικό του: Ο Τάσος Τσιαπλές είναι 60 ετών , κατάγεται από τους Γόνους των Τεμπών και κατοικεί μόνιμα στη Λάρισα. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής  Θεσσαλίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας από το 2017 .Για πολλά χρόνια ήταν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ  , ενώ διετέλεσε επί 8ετία πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας . Υπήρξε, μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ και της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων

1) Ζάχος Σωτήρης του Κων/νου , 37 ετών , γεωπόνος, με καταγωγή από Περτούλι & Πύρρα Τρικάλων. Για 15 χρόνια εργάστηκε ως δασεργάτης και εργοδηγός σε δημόσια έργα πρασίνου στην Αττική. Τον τελευταίο χρόνο κατοικεί στην Καρδίτσα & το Περτούλι , εργάζεται ως αυταπασχολούμενος στην κηποτεχνία και είναι δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Περτουλίου.

2) Κατσαντώνη Δήμητρα του Κων/νου, 23 ετών ,Φυσιοθεραπεύτρια ,εργάζεται σε Φυσιοθεραπευτήριο στα Τρίκαλα. Με καταγωγή από Γερακάρι Αντιχασίων και Πατουλιά. Κατοικεί στην Πατουλιά.

3) Κατσίβελος Γιώργος του Δημητρίου, Οικονομολόγος –Λογιστής . Κατάγεται από τους Γόμφους και κατοικεί στα Τρίκαλα. Πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων

4) Λιατίφης Γιώργος του Δημητρίου, 40 ετών, Τεχνολόγος Μηχανολόγος , εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ . Είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου «Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Τρικάλων », μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών & μέλος τηςΔιοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων το διάστημα 2011-2019.

5) Μανώλης Κωνσταντίνος του Ιωάννη με καταγωγή από την Πηγή, προσφάτως συνταξιοδοτηθείς Υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Επί χρόνια αθλητής ΑμεΑ και νυν Πρόεδρος της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο «Αστέρας Τρικάλων»

6) Μπακάση Βασιλική του Ηλία, Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων(ΓΝΤ). Κατοικεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής της , το Μέλιγο Κάτω Ελάτης. Περιφερειακή Σύμβουλος από το 2019 με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος του Δ.Σ Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Τ., μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ.

7) Παπασπύρου Δημήτρης του Σπυρίδωνα με καταγωγή από την Άρτα . Εδώ και 15 χρόνια υπηρετεί ως Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα , όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης(ΣΕΠΕ) Τρικάλων & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ .

8) Πρεμέτης Δημήτρης του Ευθυμίου, Συνταξιούχος της ΔΕΗ ,κατάγεται από την Αγναντιά των Χασίων και κατοικεί μόνιμα στην Καλαμπάκα.

9) Σέγγης Ηλίας του Αποστόλου, 26 ετών, Μουσικός, Μουσικός –Κλαρινίστας . Κατάγεται από την Αθαμανία και κατοικεί στα Τρίκαλα . Είναι Πρόεδρος στο Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου(ΠΜΣ) & Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανίας «Ο Αθάμας»

10) Σωτηρόπουλος Σωτήρης του Κων/νου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελάτη και κατοικεί στα Τρίκαλα . Είναι Τεχνολόγος Ραδιολόγος- Ακτινολόγος ,Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

11) Τσέκας Λάμπρος του Άγγελου , 37 ετών , Αγρότης . Κατάγεται από το Ρίζωμα , ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αττική, όπου αποφοίτησε από το δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων και δραστηριοποιήθηκε στο σπουδαστικό κίνημα. Από το 2014 εγκαταστάθηκε στον τόπο καταγωγής του το Ρίζωμα Τρικάλων και ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες . Από το Δεκέμβρη του 2021 είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων « Η Άνοιξη»

12) Τσιάμης Αθανάσιος του Γεωργίου Οικονομολόγος-Λογιστής , Ελεύθερος Επαγγελματίας με καταγωγή από τη Βασιλική του δήμου Μετεώρων.

13) Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου, Ιδιωτικός Υπάλληλος, εργαζόμενος στα καταστήματα «Σκλαβενίτης» . Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων & μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

14) Χαχάμη Μαρία – Ελένη (Μαριλένα) του Γεωργίου, ετών 37, κατάγεται και κατοικεί στα Μεγάλα

Καλύβια. Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου –Πολιτικές Επιστήμες & Ιστορία με Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία. 3.

15) Χήρα Ειρήνη . Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος με καταγωγή από την Πηγή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης