"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Οι ωφελούμενοι σε ΤΟΠΣΑ του ΚΕΝΑΚΑΠ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ως Συντονιστής φορέας του προγράμματος ΤΟΠΣΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αναπτυξιακή Σύμπραξη Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τουρισμό – Alter Tourism & Employment» στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους και στα πλαίσια υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των ωφελούμενων της Πρόσκλησης ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η φάση της Αξιολόγησης των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά, από τους Προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης οι οποίοι θα αναρτηθούν στα γραφεία της εταιρείας μας και στα sites:

 

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων, στους Προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης οι ενδιαφερόμενοι θα αναζητήσουν την κατάταξη τους σύμφωνα με τον αριθμό Πρωτοκόλλου της Αίτησης τους και όχι με το Ονοματεπώνυμο.
  • οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν Ένσταση εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών δηλ. από Δευτέρα 29/9/2014 έως και Παρασκευή 3/10/2014, στα γραφεία της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. (δ/νση: Ιωαννίνων 84, Καλαμπάκα, Τηλ.: 2432025370, Αρμόδια: κα Γλυκερία Θυμιάκου & κα Γαλάτεια Καλύβα).

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης