"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

ΟΙ 5 ΕΠΟΝΙΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

EPONITES
Καλούμε τους δημοκράτες Τρικαλινούς πολίτες να παρευρεθούν το Σάββατο 18 Απρίλη στις 12:00 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση απόδοσης ιστορικής τιμής και μνήμης στους 5 Τρικαλινούς ΕΠΟΝίτες που απαγχονίστηκαν πριν ακριβώς από 71 χρόνια από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους δοσίλογους.
Στον τόπο της θυσίας των 5 ΕΠΟΝιτών, δίπλα στο μνημείο τους με αφορμή αυτήν την εκδήλωση ιστορικής μνήμης ο δημοκρατικός λαός της πόλης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον αγώνα του για κοινωνική δικαιοσύνη και για δημοκρατία, για μια κοινωνία από την οποία θα έχουν εκλείψει οι έννοιες του φασισμού και του ρατσισμού .
Η φετινή επέτειος είναι ίσως ακόμα πιο επίκαιρη, αφού συμπίπτει με την εκδήλωση ενός παλλαϊκού αιτήματος, να αναδειχθεί κοντά στο μνημείο των 5 επονιτών αντίστοιχο μνημείο στην οποία θα εντοιχισθεί πλάκα στην μνήμη του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη.
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγώνας αυτών των ανθρώπων έφερε την απελευθέρωση του τόπου μας για αυτό και τους αξίζει όχι μόνο να αποδίδουμε τιμή στην ιστορική τους μνήμη, αλλά και να βαδίζουμε στο δικό τους δρόμο, στο δρόμο του αγώνα για την ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία στην πατρίδα μας .
Τρίκαλα 17 Απριλίου 2015
Το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης