"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο wheelchair tennis camp

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο wheelchair tennis camp, που συνδιοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ και διοργανώθηκε στα εικοσάχρονα από την ανάπτυξή του στην Ελλάδα.

Για τρεις ημέρες οι αθλητές, μέλη του ομίλου, μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων της Δ.Κ. Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, αλλά και φίλοι της αντισφαίρισης από όλο τον νομό, βίωσαν την εμπειρία να θαυμάσουν από κοντά τένις υψηλού επιπέδου από όλους τους αθλητές, μεταξύ αυτών και του πρωταθλητή του Ο.Α. Νίκαιας Πατρωνίδη Ραφαήλ,αλλά και να ενημερωθούν σε θέματα αθλητικής διατροφής σε ομιλία της διατροφολόγου κας Έλπης Αγγελακοπούλου.

Στην απονομή των αναμνηστικών πλακιδίων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αθανάσιος Παιδής και εκ μέρους του Δήμου Κιλελέρ οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης και Αντώνης Ρεντζιάς. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας εύχεται κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους της εθνικής ομάδας τένις με αμαξίδιο (παγκόσμιο πρωτάθλημα – Ολυμπιάδα) και προσωπικά στον κάθε ένα ξεχωριστά ευόδωση των στόχων τους και ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν: 1.Διαμαντή Στέφανο (#18 ITF) 2. Λαζαρίδη Γιώργο (#61 ITF) 3. Διαλεχτόπουλο Κωνσταντίνο 4. Πατρωνίδη Ραφαήλ 5. Μπάμπη Στέφανο 6. Παπαδόπουλο Χριστόδουλο 7. Μισήδη Ηλία και τους προπονητές 1. Κοντό Γιώργο (ομοσπονδιακός προπονητής) 2. Παπαστεργίου Θωμά 3. Καρακουλάκη Στεφανία, για την επαγγελματική τους συνεισφορά στην επιτυχή υλοποίηση του camp.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης