"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 5-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας τον Μπρούμα για μεγάλο πρωταγωνιστή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 της ΑΕΛ σε ένα ματς όπου από την αρχή και μέχρι το τέλος του ήταν το απόλυτο «αφεντικό».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καμαρά, Μ’ Βιλά στον άξονα, τον Φορτούνη «οργανωτή», τους Μπρουμά, Σουντανί στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γιάννης Τάτσης είχε τον Μπάγιτς στο τέρμα, τους Μπέρτο, Γκοτζαμανίδη, Μιχαήλ στα στόπερ, τον Γλυνό δεξιό μπακ-χαφ, τον Μαϊδάνο αριστερό, τον Ηλιάδη στο «6», τους Πλατέλλα, Χαλάτση εσωτερικούς και τους Γιουνές, Πινακά επιθετικό δίδυμο.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, από τα πρώτα λεπτά ήδη, φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν αυτός που θα έδινε τον ρυθμό και θα κινούσε τα νήματα ως προς το τακτικό κομμάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να καθαρίσουν γρήγορα το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κατάφεραν κατά διαστήματα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας το γνωστό -εντός έδρας- παιχνίδι τους. Η ομάδα του Μαρτίνς πίεσε πολύ ψηλά, πολλές φορές με όλους τους παίκτες της πάνω από τη σέντρα, είχε αρκετά καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας με πολύ παιχνίδι από τα άκρα και γενικά… ζούσε γύρω από την περιοχή της ΑΕΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης