"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 81-78

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατάμεστο ήταν το ΣΕΦ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague. Οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο φαληρικό Στάδιο και βοήθησαν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσουν σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Στο ΣΕΦ παρά την επιστολή που έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη της αναμέτρησης βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δίπλα στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο δεν έμεινε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Αποχώρησε από το φαληρικό Στάδιο και μάλιστα προχώρησε σε καταγγελίες πως έγιναν επιθέσεις από οπαδούς των Πειραιωτών.

Οι οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» απάντησαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook. Η Θύρα 7 έγραψε χαρακτηριστικά: «Ασχολούμαστε με άνθρωπο που για να συμπληρώσει ολόκληρο παιχνίδι στο σεφ θα πρέπει να έρθει δυο φορές. Μάλλον κάνει κακό η πολύ μαχητική ψυχή!

Υ.Γ: Είδαμε ποιος φοράει τα στριγκάκια που αφήνει στους πάγκους!». Μάλιστα στο twitter έχουν κυκλοφορήσει διάφορα μετά την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου με τον κόσμο να έχει χιουμοριστική διάθεση. «Μέσα ημίχρονο, έξω τελικό», έγραψαν αρκετοί στο twitter έχοντας χιουμοριστική διάθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης