"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ουδέν νεώτερον από τον πρωθυπουργό για τα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκτός από την ανέξοδη προβολή του νομού και τη τόνωση του ηθικού των κομματικών στελεχών της τοπικής ΝΔ, μετά τις πρόσφατες αρρυθμίες της κυβέρνησης στη στελέχωση των νοσοκομείων, ουδένα όφελος προέκυψε από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νομό.


Αξιοσημείωτη βέβαια ήταν και η “λατρεία” που έδειχνε σε κάθε ευκαιρία ο κ.Μητσοτάκης στο πρόσωπο του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε και Δημάρχου Τρικκαίων κ.Παπαστεργίου, αποδεικνύοντας στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχει άριστη χημεία μεταξύ των δύο ανδρών, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του φέρελπι αυτοδιοικητικού.


Για τα δυο μεγάλα και κρίσιμα έργα υποδομής της περιοχής, τον Ε-65 και το φράγμα της Μεσοχώρας, που προς ώρας αναπαύονται στις ελληνικές καλένδες, είχαμε πάλι τις σύνηθες αοριστίες ότι υφίσταται μεν η πολιτική βούληση,  αλλά στο προσεχές μέλλον δεν προβλέπεται η απαραίτητη χρηματοδότηση από εθνικά και ευρωπαικά κονδύλια.


Εκτός από τα συνηθισμένα πλείστα ατομικά αιτήματα που είχαν τα στελέχη και μέλη του κόμματος, είδηση είναι και το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε ο πρόεδρος της κυβερνήσεως για τη δωρεά του ιστορικού στελέχους της Ν.Ο.Δ.Ε κ Δεληλίγκα, που χρονίζει η υλοποίηση της.


Κάνοντας ένα απολογισμό της εξόρμησης του πρωθυπουργού, που συνοδευόταν από τον συμπαθή υιό του στα Τρίκαλα, μπορούμε να ασφαλέστατα να συμπεράνουμε, ότι μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να γίνει υπουργός ο κ Παπαστεργίου και να δημιουργηθεί το “Δεληλίγκειο” ίδρυμα Α.Μ.Ε.Α παρά να δούμε στον ορατό ορίζοντα, αναπτυξιακό έργο στο νομό.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης