"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο ΑΟΤ γνώρισε την ήττα με 0-2 για το κύπελλο Ελλάδος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καμία σχέση ο Αστέρας Τρίπολης με τις άλλες δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ που είδαμε φέτος στο κύπελλο, τον ΠΑΟΚ και την Λάρισα. Η ομάδα της Τρίπολης δεν άφησε πολλά περιθώρια στα Τρίκαλα, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε την νίκη με 0-2 καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση αφού η ρεβάνς θα έχει τυπική διαδικασία.

DSC_0044

Το ενδιαφέρον των λίγων φιλάθλων που αψήφησαν τις πολικές συνθήκες στράφηκε στους νεοαποκτηθέντες Ρομπέρ, Σανδραβέλη που έκαναν ντεμπούτο και φυσικά τον Μαρουκάκη που δεν απέφυγε τα αρνητικά σχόλια από την εξέδρα λόγω των όσων έγιναν στο παρελθόν στα παιχνίδια ΑΕΛ – ΑΟΤ.

Και οι τρεις έδειξαν κάποια καλά στοιχεία άλλα είναι εμφανές ότι θέλουν χρόνο για να ενσωματωθούν και να δέσουν με τους υπόλοιπους. Η εμφάνιση πάντως των Τρικάλων προβλημάτισε καθώς η ομάδα δεν έδειξε ούτε το γνωστό της πάθος, ούτε την γνωστή της διάθεση.

Τα γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης σημείωσαν ο Καλτσάς στο 39΄και ο Κώτσιρας στο 50’.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Κομίνης ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαστιάνο του Αστέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (46′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79′ Κουσκουνάς), Ρομπέρ (67′ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά

Αστέρας Τρίπολης (Δημ. Ελευθερόπουλος): Αθανασόπουλος, Ιγκόρ (57′ Μπαστιάνος), Κυριακόπουλος, Μπέρτος. Σελίν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52′ Στανισάβλιεβιτς), Ντο Σάντος (72′ Χαμντανί), Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Καλτσάς

sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης