"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο ΑΟΤ ισοπαλία χωρίς τέρματα  με τον ΠΑΟΚ μπροστά σε 6000 φιλάθλους

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

sportrikala – Οι «κυανέρυρθροι» με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο 45λεπτο αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον ΠΑΟΚ και παρέμειναν στην κορυφή του 2ου ομίλου. Αρκεί μία ισοπαλία με την Λάρισα εντός για να περάσει ο ΑΟΤ στην επόμενη φάση του κυπέλλου αφήνοντας έξω τους «βυσσινί».

Τα Τρίκαλα του Γιώργου Γεωργιάδη που είχε ανάμεικτα συναισθήματα απέναντι στην πρώην ομάδα του χειροκροτήθηκαν από τους 6.000 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο και στο πρώτο ημίχρονο έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε 90 λεπτά αγώνα καταγράψαμε ένα …σουτ από την ομάδα του Ιβιτς προς την εστία.

Τα Τρίκαλα έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο μετά την νίκη μέσα στο Μενίδι και είναι χαρακτηριστικό πως ο Γεωργιάδης χρησιμοποίησε και παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

aot_paok

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Δίπλαρη (Καρδίτσας),Καραλή (Ηπείρου). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λεάντρο του ΑΟΤ και Κρέσπο του ΠΑΟΚ.

ΑΟ Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης):Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (77′ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71′ Μίνγκας), Μπαϊκαρά (84′ Κουσκουνάς)

ΠΑΟΚ (Β. Ιβιτς): Μπρκιτς, Τιάμ, Χαρίσης, Μαλεζάς, Περεϊρα  (70′ Αθανασιάδης), Κρέσπο, Γιαννούλης (80′ Λέοβατς), Μπισεβάρ (60′ Πέλκας), Μυστακίδης, Σακχόφ, Κίτσιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης