"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Ο Βασίλης Τσιτσάνης …απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα θα είναι ένας λόγος για κεράσματα στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα, μόλις το πληροφορηθούν. Ο αείμνηστος δημιουργός Βασίλης Τσιτσάνης απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο το οποίο μάλιστα θα πάρει και το όνομά του.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης ...απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της εγγονής του Τσιτσάνη, Ζωής, κόρης του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φραγκίσκου Σούρπη και της μοναχοκόρης του Τσιτσάνη, Βικτωρίας, με τον εφοπλιστή Γιώργο Τσαβλίρη (φωτο).

Ο γάµος Τσαβλίρη – Τσιτσάνη τον Ιανουάριο του 2012 είχε αποτελέσει ένα κοσµικό γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τύπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Τσιτσάνη κράτησε το επώνυµο της µητέρας της Βικτώριας Τσιτσάνη, µοναχοκόρης του Βασίλη Τσιτσάνη, διακεκριµένης χειρουργού οφθαλµιάτρου, και όχι εκείνο του Σούρπη.

Το ζεύγος Τσαβλίρη διατηρεί µέχρι σήµερα ασχολίες σε Αθήνα και Λονδίνο. Ο γνωστός εφοπλιστής διαθέτει γραφεία σε Ελλάδα και Βρετανία και η Ζωή Τσιτσάνη µε διδακτορικό Κλινικής Νευρολογίας από το Universityof Surrey – ιδιωτεύει στην Αθήνα, ενώ στο Λονδίνο ασχολείται µε την οικογενειακή διαµεσολάβηση.

Η εγγονή του Βασίλη Τσιτσάνη γίνεται µητέρα για πρώτη φορά, ενώ ο Γιώργος Τσαβλίρης έχει σίγουρα µεγαλύτερη εµπειρία. Ο νεογέννητος Βασίλης είναι το έκτο παιδί για τον εφοπλιστή, καθώς έχει άλλα πέντε από τους δύο προηγούµενους γάµους του…

 

Κ.Τ. trikalaenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης