"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Ο Βολιώτης Χρήστος Βολικάκης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ μετά από 19 χρόνια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Χρήστος Βολικάκης διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην ατομική καταδίωξη μετά από 19 χρόνια. Ο ποδηλάτης του Π.Ο. Βόλου σημείωσε μια απίστευτη επίδοση στον προκριματικό αγώνα της ατομικής καταδίωξης 4χλμ. στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Βολικάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 4:25.316 έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα τα 54.275 χλμ./ώρα καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Γιάννης Ταμουρίδης (4:28.560) από τον Φεβρουάριο του 2001!

Αναμφίβολα ο προκριματικός αγώνας ήταν συναρπαστικός κάτι που φάνηκε και από την επίδοση του Παναγιώτη Καραβιτσή (Π.Γ.Σ Λάρισας) ο οποίος πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ του Ταμουρίδη (4:29.584) κάτι που σημαίνει ότι ο απογευματινός τελικός, λίγο μετά τις 16:00, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ζήσης Σούλιος (Π.Ο. Βόλος) με χρόνο 4:32.705, ενώ την 8άδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Χρηστάκος, Μίλτος Γιαννούτσος, Βαγγέλης Σαρρής, Γιάννης Πανηγυράκης και Γιάννης Κυριακίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης