"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ο Β. Αγγελάκης έκοψε πρώτος το νήμα στους ΕΒΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο “Ενωτικός Συνδυασμός” αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων. Στην κάλπη προσήλθαν 71 αντιπρόσωποι για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, της 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και των 6 αντιπροσώπων για την ΓΣΕΒΕΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται 9 μέλη από τον «Ενωτικό Συνδυασμό» και συγκεκριμένα οι Ευάγγελος Αγγελάκης (52), Δημήτρης Ιωάννου (49), Δημήτρης Κόκκας (42), Βησσαρίων Τζάνης (41), Βασίλης Μπακογιάννης (39), Αχιλλέας Κωτούζας (33), Ιωάννης Τσιαγκλής (31), Στέφανος Καρακώστας (29) και Αντώνιος Καραλής (22) και από τον συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία», Κωνσταντίνος Νταούλας (12)και ο Κωνσταντίνος Πλιάτσικας (12).

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι υποψήφιοι του «Ενωτικού Συνδυασμού» οι Μιχαήλ Δρούγκας (34), Δημήτρης Σαριγγαλάς (32) και ο Σωτήριος Καλιακούδας (27).

Αντιπρόσωποι για την ΓΣΕΒΕΕ εκλέγονται από τον «Ενωτικό Συνδυασμό» οι Ευάγγελος Αγγελάκης (47), Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (39) Δημήτρης Ιωάννου (35), Βασίλειος Μπακογιάννης (33) και Δημήτρης Κόκκας (28), ενώ από τον συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία» ο Ιωάννης Σκανδάλης (12).

Επίσης σήμερα έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά, ώστε να εξεταστούν τα προβλήματα, αλλά και να αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης ενόψει της πανελλαδικής κινητοποίησης στις 27 Νοεμβρίου.

Η σύσκεψη θα γίνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης