"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί για την Εβδομάδα Μετακίνησης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η επιτυχημένη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, που δημιούργησε νέα δεδομένα για την κίνηση στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, οφείλεται σε σειρά ανθρώπων και φορέων, οι οποίοι μόχθησαν.
Τα μικρά παιδιά, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων της πόλης, είναι οι πρώτοι που παίρνουν τα εύσημα από τον Δήμο. Κατά πόδας, όλοι οι τρικαλινοί, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μετείχαν στη διοργάνωση, ως ποδηλάτες, ως δείγμα για το ερωτηματολόγιο, ως κοινωνοί της ιδέας για ανθρώπινες συνθήκες στη μετακίνησή μας.
Εξαιρετικός ο ρόλος του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, καθώς και των μονάδων της Α.Δ. Τρικάλων που συνέδραμαν στις δράσεις, ειδικά στις πέντε. Ποδηλατάδες.
Οι διοικήσεις των δύο ΚΤΕΛ, Αστικού και Υπεραστικού, συμμετείχαν με την προσφορά μειωμένων τιμών (το πρώτο) και τροποποίηση δρομολογίων (το δεύτερο), συνεισφέροντας και στην έρευνα για το πιθανό κλείσιμο των οδών Οθωνος και Κανούτα.
Ενώ οι ταξιτζήδες της πόλης, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και στη συμμετοχή τους στην όλη προσπάθεια.
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αξίζουν συγχαρητηρίων για τη μετάδοση του μηνύματος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης στους μαθητές και τη συνδιοργάνωση δράσεων.
Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό, αν δεν βοηθούσαν οι χορηγοί μας:
ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ Βιομηχανία αναψυκτικών – χυμών
ΟΛΥΜΠΟΣ Γαλακτοβιομηχανία Λάρισας
ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων
ΒΕΝΕΤΗΣ Κέντρο Χρώματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης