"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος διοικητής του Αγίου Όρους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να διορίσει στη θέση του πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους τον εφοπλιστή με τη φιλανθρωπική δράση και την αποδοχή από Φανάρι μέχρι Εκκλησία της Ελλάδας.

Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι από τους μεγαλύτερους και παραδοσιακότερους πλοιοκτήτες, παγκοσμίως. Η προσφορά του στη ναυτιλία είναι σημαντική σε ευθεία αναλογία με το κοινωνικό του έργο. Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο επιχειρηματίας της θάλασσας με σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Αποτελεί συχνά θέμα συζήτησης το κοινωνικό του έργο το οποίο έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων έχει χρηματοδοτήσει τη δημιουργία καρδιολογικής πτέρυγας σε τρία μεγάλα δημόσια νοσοκομεία, καλύπτει τα έξοδα πετρελαίου όλης τη χρονιάς για τη θέρμανση περισσοτέρων των 10 σχολικών μονάδων, καθώς και το κτίσιμο τριών εκκλησιών.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι δώρισε 21.000 ευρώ για την κάλυψη της μισθοδοσίας των δύο νοσηλευτριών την Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Νάξου. Έχει προηγηθεί η δωρεά στο ίδιοι νοσοκομείο αξονικού τομογράφου 16 τομών. Οι δωρεές γίνονται μέσω της αστική μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης