"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ο Κύριος Μόρντεκαϊ στον Δημοτικό Κινηματογράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Ο Κύριος Μόρντεκαϊ
Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15 (εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,
Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com,
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ με τους: Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι,
O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε μικροαπατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατάσκοπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και την γυναίκα του. Αποστολή του να ανακτήσει ένα κλεμμένο πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για το χαμένο χρυσό των Ναζί.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ: Aκριβώς όπως θα έπρεπε – L.A. Weekly, είναι μια ευχάριστη κωμωδία- Newsday, Μια θανάσιμη κωμωδία New York Post
«Το έχουμε πάρει απόφαση πλέον πως ο Τζόνι Ντεπ έχει καθιερωθεί ως μια κωμική περσόνα μέσα από ευφυείς μεταμφιέσεις. Στην προκειμένη σάτιρα, είναι ιδανικός στο ρόλο του Κυρίου Μόρντεκαϊ, ενός ατομιστή, κυνικού και φλεγματικού βρετανού απατεώνα της υψηλής κοινωνίας, ικανού μόνον στην προστασία της προσωπικότητάς του, ο οποίος κατορθώνει να επιβιώνει χάρη στη φιλότιμη παρουσία και βοήθεια του πιστού του υπηρέτη Τζοκ Στραπ, που τον υποδύεται εξίσου εξαιρετικά ο «σκληρός» Πολ Μπέτανι. Δίπλα, σ’ αυτό το κωμικό δίδυμο, η Γκουίνεθ Πάλτροου με τη ψυχρή αριστοκρατική ομορφιά της, υποδύεται την κυρία Μόρντεκαϊ, το απόλυτο φετίχ για τον άλλο σοβαροφανή κωμικό της παρέας, τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ που υποδύεται ένα βρετανό μυστικό πράκτορα της ΜΙ5, έτοιμο να κάνει τα πάντα γι’ αυτήν και κατ’ επέκταση το σύζυγό της, τον οποίο στο βάθος ουδόλως συμπαθεί, αλλά ποιείται την ανάγκη φιλοτιμίαν.
Έξυπνη σάτιρα, βιτριολικό βρετανικό χιούμορ και πραγματικά κωμικές καταστάσεις κάνουν εύπεπτη αυτή την αποκλειστικά «εγγλέζικη» ταινία. Όχι από τις καλύτερες του Τζόνι Ντεπ, αλλά πλημμυρισμένη από τη φινέτσα του. Είναι όντως απολαυστικός και θα ενθουσιάσει τους φίλους του, όπως εμένα.» .(myfilm.gr)

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ
στο Μύλο Ματσόπουλου
Τηλ. 24310 20000

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων
από Πέμπτη
Ο Κύριος Μόρντεκαϊ
με τους: Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι
Έξυπνη σάτιρα, βιτριολικό βρετανικό χιούμορ και πραγματικά κωμικές
Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15
(εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά- ανέργων 4 €,
ΣΙΝΕΑΚ Κυριακή:
“ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΜΠΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ”
(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 85΄
ώρες προβολών:
12.30 κανονική (πρωί),
17.30 κανονική (απόγευμα)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης