"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Ο Κώστας Ζήκος ο πιο γρήγορος Έλληνας αθλητής στα 60μ κλειστού στίβου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον πιο γρήγορο αθλητή, πρωταθλητή Ελάδας, στον κλειστό στίβο και συγκεκριμένα στα 60μ είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε σήμερα στο σχολείο μας.

Ο Κωνστανίνος Ζήκος, παλιός μαθητής μας, ήρθε και μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό, τα οφέλη του και το ευ αγωνίζεσθαι. Τον πρωταθλητή Ελλάδας στα 60μ υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Αντώνης Παπαγεωργόπουλος και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αθλητική του σταδιοδρομία. Είναι μεγάλη τιμή είπε,  για όλους εκπαιδευτικούς και μαθητές, που έχουμε σήμερα κοντά μας τον γρηγορότερο Έλληνα, για να μιλήσει στα παιδιά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των μαθητών.

Έδωσε μερικές πληροφορίες για την γρηγορότερη κούρσα που έκανε ο Κωνσταντίνος Ζήκος και στον ασύλληπτο χρόνο του 6,72΄΄ στα 60μ κλειστού στίβου, χρόνος που πλησιάζει το πανελλήνιο ρεκόρ. Κατόπιν ακολούθησε χαιρετισμός και από τους δασκάλους του Κωνσταντίνου, από τον κ. Τάκο Χρήστο και τον κ. Καρακαξά Θεόδωρο που ένιωθαν ιδιαίτερα συγκινημένοι για τον μαθητή τους.

Θυμήθηκαν ξεχωριστές στιγμές από τα μαθητικά του χρόνια, τα επανέφεραν στη μνήμη του και στάθηκαν στον σπουδαίο χαρακτήρα του και την διάθεσή του να αφιερωθεί στον αθλητισμό από πολύ μικρός. Ο Κωνσταντίνος Ζήκος είναι το πρότυπο για πολλά παιδιά και ιδιαίτερα για τα παιδιά του Πύργου, που θέλουν να αθληθούν και να κάνουν τη δική τους πορεία στον στίβο.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, που ως δεύτεροι «γονείς» βάλαμε ένα λιθαράκι στην εξέλιξη του Κωνσταντίνου. Νιώθουμε το ίδιο υπερήφανοι με τους γονείς του και ευχόμαστε να έχει υγεία και να συντρίψει τα ρεκόρ σπάζοντας τα χρονόμετρα σε όσες διοργανώσεις λάβει μέρος. Κωνσταντίνε, σ’ ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανες σήμερα!

    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης