"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον όρο οικογενειοκρατία εννοούν πολλοί την εισβολή του θεσμού της οικογένειας στο δημόσιο γίγνεσθαι . Πρωτότοκη κόρη της κομματοκρατίας, βλέπουμε να έχει  φυτρώσει και να ανθεί στην Τρικαλινή κοινωνία.  

Για να μεταχειριστούμε  όρους  των ημερών , τις «άγιες οικογένειες» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , τα Τρίκαλα είναι και αυτά γεμάτα με γόνους πολιτικών οικογενειών .

Ίσως να φαντάζει με επιστημονικό σενάριο αλλά μη σας φανεί παράξενο αν το ψηφοδέλτιο της Δεξιάς στα Τρίκαλα καταρτιστεί ως κάτωθι : 

Έτσι λοιπόν , με χαρά θα έβλεπε ο Σωτήρης Χατζηγάκης τον Μικελε στα έδρανα της βουλής , o Mικέλε  ενώ συμμετέχει ως εμπειρογνώμονας  με ειδικότερο ρόλο στα επενδυτικά και τραπεζικά θέματα στην ομάδα τεχνοκρατών της Νέας Δημοκρατίας . 

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης εύχεται στον γιο του Γιώργο να  ακολουθεί και να υπηρετεί τις αρχές της παράταξης και ο Γιώργος συμμετέχει Ομάδα Εργασίας του Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας που θα καταγράψει το Κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.  

Ο  πρώην βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας ευτύχησε να δει τον γιο του Κώστα υπουργό και νυν βουλευτή της Ν.Δ. 

Ο Κώστας Παπαστεργίου ευτύχησε να δει τον Δημήτρη δήμαρχο Τρικκαίων και ίσως τον δει αύριο-μεθαύριο βουλευτή της Ν.Δ.

Άγνωστο τι θα πράξει ο Μιχάλης Ταμήλος αλλά οι φήμες θέλουν οικογενειακό πρόσωπο να καλόβλεπε μια τέτοια εξέλιξη και βέβαια σταθερός πάντα ο πολιτευτής του κόμματος Θανάσης Λιούτας τον οποίο  συνοδεύουν οι ευχές του πατρός Αχιλλέα . 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρασαν και τα Χριστούγεννα να στολισουμε το Τρικαλινο οικογενειακό δέντρο της δεξιάς…
    Βέβαια με το παλαιό ημερολόγιο καλά ταιριάζει!
    Παλαιά μυαλα μέσα από νέες συσκευασιες που λαμπουν όχι αυτοφωτα αλλά τροφοδοτουνται από το παλιό κατεστημένο.
    Ας προσεξουν όμως γιατί ο καλικαντζαρος- λαός παραμονευει και δεν καθαγιαζεται !

  2. Πρέπει ο κάθε πολίτης να γράψει την άποψη του ελεύθερα εδώ αλλά σοβαρά και δίκαια.όχι τα κομματόσκυλα των γραφείων όμως και όχι σχόλια στα σχόλια είναι στημένα και αντιδράσεις των ίδιων των μηχανισμών και πολιτικών.
    θα κρίνει ο διαυγείς και καθαρός μόνο πολίτης.
    -Από τους παραπάνω εικονιζόμενους αξίζει μόνο ο Σκρέκας με διαφορά. Συμμαθητής του ιδίου που έχασε επαφές μαζί του μετά την σχολή από το αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επιτυχημένος μηχανικός στη βόρεια Ελλάδα μου αποκάλυψε ότι πάντα ήταν ένας απλός άνθρωπος ,ήρεμος , χωρίς διαμάχες, επιμελής. Φαίνεται να έχει ανέκαθεν αυτά τα στοιχεία στη ζωή του. Μπορεί να έχει γονέα πρώην βουλευτή και φυσικό και επόμενο κάποια πρώτη στήριξη αλλά έχει πραγματικές γνώσεις σε αναπτυξιακά και επιχειρηματικά μοντέλα. Αρκεί να ακολουθεί τον δρόμο της ειλικρίνειας και της ισορροπίας. Είναι καλός επιχειρηματίας και πολιτικός που μπορεί να δεχτεί τα παρακάτω που θα σχολιάσω για την πραγματική και προφητική αλλαγή που έρχεται στην Ελλάδα. Πιστεύω δηλαδή. Μπορεί και να γελάσει. Δεν γνωριζόμαστε αλλά από μικρό και ανέμελο για εμένα μαθαίνεις την αλήθεια.

    -Ασχολίαστες οι επαναλαμβανόμενες φωτογραφίες του πανεπιστημίου του Μικέλη. όταν κρεμάσει ένα μετάλλιο στο λαιμό… λόγου χάριν εννοώ να βάλει ένα λιθαράκι μη θεωρητικής αλλά πραγματισμού ,κατόπιν ας βάλει όσες φωτογραφίες θέλει να επιβραβευτεί . Τώρα τι ? Πλύση εγκεφάλου ?

    -Θα σχολιάσω ακόμη τον δήμαρχο που εκλέγετο και θα πω ότι ήταν ψευδής ειλικρίνεια σε όλους τους ψηφοφόρους του. Η πολυκομματική κουλτούρα του σιώπησε τρέχοντας στο συνέδριο της νέας δημοκρατίας και προσβολή όσων αντιδημάρχων και δημοτικών τον ακολούθησαν από το κομμουνιστικό μετερίζι , σοσιαλιστικό, δημοκρατικό και φυσικά φιλελεύθερο. Που φταίνε και αυτοί που σιώπησαν με το βόλεμα τους και την εκλογή τους.Τραγικό λάθος να λέει για ένωση ιδεών αυτός και οι σύμβουλοί του και τελευταία στιγμή να βάζει στο ψηφοδέλτιο της επανεκκίνησης παλαιά στελέχη δίνοντας άλλο νόημα. Επίσης είναι εκτός πραγματισμού ως συνολικόν έργον και εντός θεωρητικών δεδομένων που προκαλούν αναποτελεσματικότητα.
    Δεν δείχνω κάποιον άλλο για ικανό υποψήφιο δήμαρχο ούτε αντιπολίτευση κάνω. Γιατί μέχρι τις επόμενες εκλογές είμαι Παθών ο Ίδιος που τον ψήφισα. Προεκλογικά μπορώ να έχω το δικαίωμα της αντιπολίτευσης.
    Έχασε Μία ψήφο αλλά μετά συγχωρήσεως χέστηκε για την δική μου.
    Θα είχε πολύ μέλλον μπροστά του αλλά δελεάστηκε από τον εύκολο δρόμο.
    Δύσκολος ο γυρισμός και η στροφή στο μέλλον όταν ακούς το ίδιο και συμμετέχεις.

    -Οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι να μείνουν στα χόμπι τους……δεν…δεν…

    Όλα τελικά οδηγούν σε ενώσεις. Πέθανε ο ΤΡΑΜΠΑΛΙΣΜΟΣ προς ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    Απόδειξη η Αριστερή Κυβέρνηση οδηγήθηκε προς δεξιά και δεξιά κόμματα όπως Ανελ οδηγήθηκαν προς αριστερά για καρέκλες.
    Απόδειξη Κων/νος Μητσοτάκης – Φλωράκης.
    Απόδειξη ενώσεις πολλών δήμων- περιφερειών δεξιοί-αριστεροί.
    Απόδειξη δεν υπάρχει ποτέ πλέον ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και πουθενά στη δημόσια και κεντρική διοίκηση.
    Πέθανε ο Τραμπαλισμός. Στην πράξη δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά. Υπάρχει μόνο ως εκμετάλλευση να διαχωρίζει ο κάθε πολιτικός το μαντρί του και τα γίδια του εμάς τους ψηφοφόρους.
    Ο τσιφλικάς ψήφων ανώτερος ο απλός γιδοβοσκός κατώτερος.
    Ροή εκσυγχρονισμού με πραγματισμό θα λύσει τα προβλήματα φέρνοντας ανάπτυξη και όχι θεωρίας με σταθερότητα και μαζοχιστική σιγουριά στο παλαιό ΘΑ…
    Ο Ήλιος έγινε ρολόι τοίχου, το ρολόι τοίχου έγινε ρολόι τσέπης, το ρολόι τσέπης έγινε ρολόι χειρός και το ρολόι χειρός αναμένουμε ……τα μυαλά για τις πράξεις της ανύψωσης του έθνους υπάρχουν μην τα προκαλούν οι γηραιότεροι άνθρωποι πολιτικοί σε διαμάχες και 200 ονομασίες…( μητσοτακικοί, σαμαρικοί, καραμανλικοί, μπακογιαννικοί, παπανδρεϊκοί, βενιζελικοί, ανδρουλακικοί, λοβερδικοί) και ξύσε τα Αρχαία μπαλάκια με κασμάν…..
    Πραγματιστικά μπορούμε να έχουμε έχουμε ισοπαλία 7 εκατομμυρίων ενήλικων Ελλήνων εκπροσωπώντας ο καθένας το κόμμα, κίνημα. Με όσες διαφορετικές αποχρώσεις θέλουμε. Αίτια βρίσκονται κάθε μέρα, κάθε ώρα. 7 εκατομμύρια διαφορετικές γνώμες.
    Έρχεται η νέα γενιά των πράξεων και των έργων που θα τα βάλει όλα στη θέση τους. Που δεν θα δέχεται 100 έγγραφα για το άνοιγμα μιας εταιρείας , ενός καταστήματος και κάθε αρλούμπας.
    Οδηγούμαστε σε 3 κόμματα σε λίγα έτη. Με τελική κατάληξη 2 κόμματα .Σε δύσκολα θέματα διεθνή και κρατικά θα γίνονται ΕΝΑ κόμμα. Κατά μέσο όρο 4 χρόνια θα κυβερνά το ένα, 4 το άλλο.
    Ήδη ακραίες καταστάσεις έχουν πολεμηθεί από την δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια και από κυβερνητικές φωνές….όπως Χρυσή Αυγή και Ελληνων Συν Έλευσις, πανεπιστημιακά άσυλα με οργανώσεις ακραίες που κρύβονται μέσα. ότι ακραίο όχι θεωρητικά αλλά με πραγματισμό πρέπει να τελειώνει. Οι υπερθεωρίες και ονειροφαντασιώσεις ας μείνουν στα όνειρα και στον κινηματογράφο μόνο. Να φύγουν από την ζωή των Ελλήνων.
    Ξεχάστε ότι ξέρατε.
    Ο / Η Κάθε θέλει επιδότηση κόμματος και εκλογικών αναμετρήσεων. Πλέον θα υπάρχουν λιγότερες προεκλογικές δαπάνες, μεγαλύτερη δύναμη στις τοπικές βουλευτικές έδρες όπως γερουσίες.
    Ίσως αυτό είναι το βήμα προς την εθνική ανεξαρτησία η ΛΗΘΗ του εμφυλίου πολέμου και του τραμπαλισμού δεξιά και αριστερά.
    Είναι πολύ μικρό και μεγάλης ηλικίας το μέρος των ψηφοφόρων που ζήσανε στον εμφύλιο πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης